EBS Classic Line – koska basisti on sen arvoinen!

Image

EBS on pikkuhiljaa täydentänyt Classic Line -mallistoaan, jonka tuorein tulokas on kevään messuilla esitelty 210-kaappi.

Mallitunnuksen mukaisesti kalustukseen kuuluu kaksi kymppituumaista kartioelementtiä, joiden lisäksi koteloon on pakattu myös kahden tuuman kalvolla toteutettu diskanttiyksikkö. Kaappia voi käyttää sellaisenaan yksinkin, tai yhdistelmänä esimerkiksi Classic 410 -kaapin kanssa.
Classic 210 toimitetaan asianmukaisen topatun suojapussin kanssa.

Kuvassa kaapin päällä on Classic 500 -vahvistin, joka ehti markkinoille jo hieman aiemmin. Vanhahtavaan ulkonäköön ei pidä tuijottaa liiaksi, vahvistimessa nimittäin kiteytyy valmistajan mukaan koko 25 vuoden kokemus bassovahvistimen suunnittelussa ja valmistuksessa.

Image

Soundillisesti tätä transistorivahvistinta kuvaillaan perinteiseksi, mutta musikaalisen Drive-säädön ja kahden puoliparametrisen keskialueensäätimen ansiosta sen pitäisi pystyä  tuottamaan mikä hyvänsä menneiden vuosikymmenten tai nykyajan bassosoundi.

Nimellinen vahvistinteho kahdeksan ohmiin kuormaan ilmoitetaan yli 400 watiksi, ja kahden ohmin kuormaan nupista irtoaa 500 wattia. Myös Classic 500 toimitetaan EBS:n topatun suojahupun kera.  


Lisätiedot: F-Musiikki