EBS Stanley Clarke Acoustic Preamp – etuvahvistien bassotaiteilijan makuun

Image

Valmistajan mukaan bassovirtuoosi ja säveltäjä Clarken mittojen mukaisesti toteutettu etuvahvistin on rakennettu alusta loppuun asti premium-luokan komponenteista.

 

EBS:n tiedotteessa todetaan, että etuvahvistimen suunnittelussa on huomioitu akustisen basson ja muiden akustisten soitinten kompleksinen luonne sekä niiden äänenmuokkaukseen liittyvät toiminnalliset tarpeet. Audiolaadultaan etuvahvistimen kerrotaan sijoittuvan samaan huippuluokkaan kuin ammattilaiskehien kalliit mikserit ja äänityslaitteistot.

 

Image

 

Stanley Clarke Acoustic Preamp on kaksikanavainen etuvahvistin, jonka kummallakin kanavalla on samanlainen kolmialueinen ekvalisaattori.
Molemmilla kanavilla on myös oma itsenäinen säätimensä, joka valitaan kytkimellä toimimaan joko ylipäästösuotimena ja akustisen kierron ehkäisyyn tarkoitettuna kapeana notch-suotimena.

 

Image

 

Tulojakin nimellinen impedanssi on 10 megaohmia, jonka ansiosta se soveltuu niin aktiiviselle kuin passiivisellekin mikrofonille, eikä vierasta myöskään pietsoja.
EBS:n mukaan A-kanava voidaan sovittaa kytkimellä elektreettimikrofoneille, kun taas B-kanavalla on mahdollisuus käyttää myös phantom-virtaa tarvitsevia kondensaattorimikrofoneja.

Kanavia voi käyttää täysin erillisinä tai rinnakkain, ja napaisuuden kääntökytkimellä voidaan auttaa tilannetta silloin, kun käytössä on kaksi eri äänilähdettä, joiden vaiheistus ei ole ihanteellinen. 

 

Image

Ulkoisten efektilaitteiden kytkentää varten Stanley Clarke Acoustic Preamp on varustettu joko sarjaan tai rinnan kytkeytyvällä efektilenkillä (tarvitaan Y-johto TRS-plugilla), ja tuner out -lähtö puolestaan on tarkoitettu viritysmittarin liittämiseen.

Valmiin signaalin saa ulos balansoituna, joko sellaisenaan tai  kaiutinsimulaatiolla muokattuna.

Lisätiedot: F-Musiikki