Electro-Harmonix Soul Pog = särö + oktaaveri

Image

EHX eli Electro-Harmonix on aiemminkin yhdistellyt omia laitteitaan toisiaan täydentäviksi paketeiksi ja siitä on kyse nytkin. Samaan rasiaan on rakennettu sekä overdrive-tyyppinen Soul Food -säröefekti että polyfoninen Nano Pog -oktaaveri.

Valmistajan mukaan Soul Food on suunniteltu antamaan juuri passelisti lisäpotkua kitarasignaalille, jotta putkivahvistimen saa ohjattua särölle ja sointi pysyy selkeänä.
Nano Pog puolestaan luo asetuksista rippuen joko lisäoktaavin alkuperäisen äänen alapuolelle tai yläpuolelle tai sitten molemmille puolille.
Yläpuolisen oktaavin osalta voi erikseen vielä valita, luodaanko keino-oktaavi yksiääniseen soolosoittoon istuvalla nopealla tavalla vai sointosoittoon tarkoitetulla tavalla.  

Electro-Harmonix korostaa, että Soul Pog on todellakin yhdistelmä kahdesta erillisestä laitteesta siinäkin mielessä, että kummankin alkuperäislaitteen täydet säädöt ovat edelleen mukana ja kumpaakin lohkoa voi myös käyttää täysin itsenäisesti erikseen, tai sitten toisiinsa linkitettynä.

Lisäksi Soul Food on varustettu efektilenkillä, joka katkaisee signaalipolun laitteen lohkojen välillä. Särön ja oktaaverin väliin voi sen ansiosta kytkeä tarpeen mukaan jonkun ulkoisen pedaalin aivan samaan tapaan, kuin erillisten laitteiden ollessa kyseessä.

Soul Pogin mukana toimitetaan EHX:n oma virtalähde (9,6 V DC / 200 mA)

Lisätiedot: DLX Music / Uraltone

Pedaalin esittelyvideon voi katsoa tämän linkin kautta.