EMG ALX Signature "Halo of Blood" – Aleksi Laihon juhlamikrofoni

EMG on juhlistaa metallibändi Children of Bodomin 20-vuotistaivalta julkistamalla juhlapainoksen kitaristi Aleksi Laihon ALX-mikrofonista. Juhlaväri on verenpunainen, ja mikrofonin napapalat on valittavissa värisuorasta musta, hopea tai kulta.

EMG ALX Signature "Halo of Blood" on passiivi-humbucker, jonka sisuksissa on keraaminen magneetti. Settiin kuuluu yksi mikrofoni, jonka tukena on normaalin ALX-version tapaan push/pull-potentiometriin integroitu ABQ EQ -esivahvistiin.
Potentiometrin ala-asennossa etuvahvistin antaa maksimissaan 20 desibeliä lisäpotkua. Boosterin antaman tehonlisäyksen määrää pääsee säätämään ennalta etuvahvistimen trimmerillä. 

EMG ALX Signature -mikrofonin ABQ-esivahvistin mahdollistaa myös soundin sävyn muokkauksen mikrofonin resonanssitaajuutta muuntelemalla. Sopiva asetus valitaan kolmella minikytkimellä, joiden kautta löytyy kahdeksan eri vaihtoehtoa 1,22–3,33 kilohertsin välillä. Laihon omaa korvaa miellyttävä resonanssitaajuus on 1,38 kilohertsiä.


EMG ALX Signature "Halo of Blood" -mikrofoni on saatavilla kahdella kieltenleveydellä, Standard (lue: Tune-O-Matic) tai Floyd Rose (F-ALX).
Paketti toimitetaan valmistajan Solderless-pikaliittimillä.

Lisätiedot: Musamaailma
 

29.03.2018
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy