Erica Synths Pērkons HD-01 – hybridirumpukone

Balttilaisen ukkosenjumalan mukaan nimetty Erica Synthsin uutuus on rumpukoneen ja drone-syntetisaattorin yhdistelmä.

 

Pērkons HD-01 on digitaalisella äänimoottorilla varustettu neliääninen hybridirumpukone, jonka sekvensserillä voidaan hallita samanaikaisesti kaikkia neljää perkussioraitaa. Jokaisella äänellä on oma velocity-herkkä trigger-tulonsa/lähtönsä, efektilenkki (send ja return) sekä kattavat midiominaisuudet.

Jokaisella äänellä on kolme moodia, HP/BP/LP-filtteri sekä kahdeksan kontrollia soundien hallintaan. Kaikki äänen parametrit voidaan tallentaan Kits-preseteiksi. Laitteen muistiin voidaan tallentaa kaikkiaan 64 Kitsiä ja 64 soittokuviota. Tallennustila on laajennettavissa sd-kortilla.

Dynamiikan lisäämiseksi parametrejä voidaan myös automatisoida ja kaikkiin voidaan liittää LFO-modulaatioita. Kaikki äänet ajetaan sisäänrakennetun optisen kompressorin ja master overdriven läpi.
Lisäksi Pērkonsista löytyy myös analoginen bucket brigade -viive.

Erica synths Pērkons HD-01:n takapaneelista löytyvät pääasiallinen audiolähtö, pääasiallinen efektiluuppi, midi in/out, yksittäiset trigger in- ja outputit, efektilenkki jokaiselle äänelle sekä kuulokeliitäntä ja hännänhuippuna analogisen world clockin tulo sekä lähtö.

Bonedon esittelyvideo: 

Lisätiedot: Erica Synths

30.12.2021
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy