Nayteikkuna

Ernie Ball VPJR Tuner – viritysmittari laitettiin volumepedaaliin

Ernie Ball on esitellyt simppelin, mutta toimivalta vaikuttavan idean säästää tilaa pienessä pedaalilaudassa. VPJR Tuner yhdistää volumepedaaliin viritysmittarin, joka on sijoitettu pedaalin polkimeen.

Ernie Ball VPJR Tuner on varustettu valmistajan mukaan tarkalla ja nopealla viritysmittarilla, jonka graafinen näyttö tekee siitä helpon käyttää. Näytöllä on toinenkin funktio, sillä äänenvoimakkuutta nostettaessa se näyttää signaalitason. Tämä siis oletusasetuksena, jolloin viritysmoodi on käytössä vain silloin kun poljin on kantapäästä kiinni, jolloin viritys onnistuu hiljaisesti.

 

 

Ernie Ball VPJR Tuner mahdollistaa kuitenkin näytön varaamisen pelkästään joko viritysmittarille tai volumetason ilmaisemiseen. Näihin ”always on” -asetuksiin pääsee käsiksi, kun näyttöä näpäyttää kaksi kertaa peräkkäin.
Lisäksi VPJR Tuner antaa mahdollisuuden kalibroida viritysmittari eri referenssikorkeuksille. Tämä suoritetaan näppäämällä kaksi kertaa näytön alareunaa, jolloin valikko aukeaa.
Kun kaikki asetukset ovat mieleiset, ne voi lukita näppäämällä lukko-symbolia näytön vasemmassa alakulmassa.

Ernie Ball VPJR Tuner on varustettu tulo- ja lähtöliitännän ohella myös send- ja return-liitännöillä. Tämä optio lisää edelleen pedaaliketjun reititysmahdollisuuksia.

Ernie Ball VPJR Tuner toimii 9 – 18 voltin rajoissa operoivalla verkkolaitteella. Pedaali on rakennettu alumiinikuoriin.

Lisätiedot: EM Nordic

30.04.2020
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy