Nayteikkuna

Eventide PowerMax by Cioks – virtaa kerrakseen

Tämän päivän monipuoliset kaiku-, delay- ynnä muut pedaalimyllyt ovat usein myös melkoisia virtasyöppöjä, varsinkin jos niitä on pedaaliketjussa useita. Tähän Eventide on luonut ratkaisun tuottamalla virtalähteen, josta virta ei todennäköisesti lopu aivan heti kesken. 

Eventide PowerMax by Cioks on varustettu seitsemällä eristetyllä virransyötöllä. Ne voidaan kansilevyn liukukytkimillä konfiguroida itsenäisesti eri volttimäärälle (9, 12, 15, 18.

Enimmillään kukin Eventide PowerMaxin seitsemästä lähdöstä antaa yhtäaikaisesti virtaa 660 milliampeeria yhdeksän voltin jännitteellä. 12 voltilla kunkin maksimi virransyöttö on 500 milliampeeria, 15 voltilla 400 ja 18 voltilla 330.
Kaikkiaan laitteen maksimi lähtöteho on 38,4 wattia.

 

Eventide PowerMaxiin on myös asennettu USB-portti (5V DC / 1000mA), jonka avulla voi ladata älypuhelimen tai tabletin. Laitteen mukana toimitetaan universaali virtalähde, mikä mahdollistaa maailmanlaajuisen käytön (100V, 120V tai 230V).

 

Pedaalien yhdistämiseksi Eventide PowerMaxiin toimitetaan laitteen mukana yhteensä 13 flex-kaapelia, joista kuusi vastaa BOSS-standardia ja viisi taas on tarkoitettu Eventiden pedaaleille.

Eventide PowerMax by Cioks on valmistajan mukaan toiminnaltaan hurinaton ja hiljainen. Se kerrotaan myös olevan yhteensopiva Temple- ja PedalTrain-lautojen kanssa. Ruuvit ja alusta tätä varten toimitetaan laitteen mukana.

Eventide PowerMax by Cioks on fyysisiltä mitoiltaan 160 x 88 x 25 millimetriä. Painoa laitteella on 460 grammaa.

Lisätiedot: Soundtools
 

31.05.2019
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy