Fender Tone Master Princeton® Reverb – digiajan pikkukombo

Image

Fenderin Tone Master -mallistossa merkin vanhoista klassikkovahvistimista tehdään mallintavia versioita, joiden ytimessä on ”massiivinen” DSP-prosessointi.


Fender Tone Master Princeton Reverb on sarjan uusin tulokas. Vahvistinta kuvaillaan riittävän monipuoliseksi, jotta sitä voi käyttää yhtä hyvin niin kotitreenailuun kuin keikkailuun tai äänittämiseenkin. Lisäksi soundin todetaan olevan sitä klassista Fenderiä itseään.

Tone Master Princeton Reverbin pääteteho on 50 wattia, joka simuloi 12-wattisen putkivahvistimen suorituskykyä. Takapaneelissa on lisäksi kuusiasentoinen tehon vaimennin, jolla päätehoa saadaan laskettua aina 0,3 wattiin saakka (12, 6, 3, 1,5, 0,75, 0,3 wattia).

Image

 

Tone Master Princetonissa on kaksi tulojakkia, joista jälkimmäinen on kuusi desibeliä epäherkempi ja soinniltaan tummempi.
Kanavia on yksi, ja siinä on volume-säätimen lisäksi kaksialueinen ekvalisaattori (bass, treble).

Niiden lisänä ovat konvoluutio-tekniikalla toteutetut efektit eli kaiku, jonka voimakkuutta annostellaan reverb-säätimellä sekä tremolo, jolle on speed- ja intensity-säätimet nopeuden ja syvyyden justeeraamiseen.

 

Image

Fender Tone Master Princeton Reverb on varustettu balansoidulla DI-lähdöllä (XLR), jolle on voimakkuuden säädin, ground lift -painike sekä kaksi valinnaista impulssivastetta kaiutinsimulaatiota varten. Vahvistimessa itsessään on 10-tuumainen Jensen C10R -kaiutinelementti.
Lisäksi varustukseen kuuluu usb-portti firmware-päivityksiä varten.

Image

Fender Tone Master Princeton Reverbin kotelo on rakennettu viilun sijaan kokopuisesta männystä ´50/60-luvun tapaan.

Lisätiedot: Fender