Nayteikkuna

G7th Performance 3 Capo – mille tahansa otelaudalle

G7th Performance 3 jatkaa muotoilun suhteen valmistajan tuttua linjaa. Sen todetaan kuitenkin tuovan käyttäjälle yhden kriittisen ominaisuuden lisää. ART-teknologia (adaptive radius technology) mahdollistaa valmistajan mukaan sen, että capon kielityyny mukautuu nyt kaikkiin otelautoihin täydellisesti, eikä särinä- tai vireongelmia näin synny.

G7th Performance 3 ART-teknolgia perustuu kaksiosaiseen kielityynyyn, jossa ylemmän kerroksen liikkuvat osat antavat myöten kun tyynyn alempi osa mukautuu otelaudan muodon mukaan. Näin ollen kielten puristus tapahtuu tasaisesti erityyppisillä otelaudoilla.

G7th Performance 3 on tarkoitettu kuusikieliselle kitaralle. Uutuus sijoittuu kooltaan valmistajan aikaisempien capo-mallien välimaastoon. Valmistajan mukaan G7th Perfomance 3 toimii maksimissaan 53 millimetrin levyisten otelautojen kanssa. Enimmäismitta kaulan paksuudelle puolestaan on 27 millimetriä.

Muiden G7th-capojen tapaan Performance 3 -uutuuden asentaminen tapahtuu takaosan pikkukahvalla, jolla capo saadaan lukittua ja vapautettua valmistajan mukaan todella nopeasti ja helposti. Samoin oikean puristussuhteen hakemisen todetaan olevan erittäin intuitiivista.

G7th Performance 3 voidaan lukita joko satulan yläpuolelle tai ylemmäs virityslapaan, kun käyttöä ei ole. Uutuuden luvataan toimivan niin teräskielisillä akustisilla kitaroilla, sähkökitaroilla sekä hybridi-nailonkielisillä kitaroilla.

G7th Performance 3 Capolle luvataan elinikäinen takuu. Värivaihtoehdot ovat hopea, musta ja kulta.

 

Lisätiedot: Into-Luthman

 

16.04.2019
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy