Nayteikkuna

Gator Frameworks Deluxe Guitar Seat - istuin ja kitararipustin

Gatorin telineisiin erikoistunut Frameworks-osasto on julkistanut uuden istuimen ja soitintelineen yhdistävän tuotteen.

Gator Frameworks Deluxe Guitar Seat on varustettu vaahtomuovilla pehmustetuilla istuimella ja selkänojalla sekä myös jalkatuella. Tämän kokonaisuuden luvataan tarjoavan ergonomisen asennon pitkiin soittosessioihin. Lisäksi istuimeen on integroitu soittimen ripustamiseen tarkoitettu haarukka, johon voidaan valmistajan mukaan asettaa turvallisesti niin akustinen kuin sähkökitarakin tai sähköbasso.

Gator Frameworks Deluxe Guitar Seat tarjoaa kolmiasentoisen korkeuden säädön jalkatuelle, istuimelle ja selkänojalle. Istuimen kohdalla tämä tarkoittaa säätövaraa 527-826 millimetrin välillä, kun taas selkänojaa voidaan säätää maksimissaan 35 millimetriä.

Gator Frameworks Deluxe Guitar Seatin jalkaosat on varustettu kumisilla liukuesteillä, ja jalkatuessa puolestaan on liukumisen estävä teippaus. Valmistajan mukaan istuin kestää maksimissaan 113 kilogramman painon. Gator Frameworks Deluxe Guitar Seat saadaan luonnollisesti taitettua kuljetusta varten, ja painoa sillä on reilut 11 kilogrammaa. Koottuna mitat ovat 1346 x 457 x 813 millimetriä.

Lisätiedot: Algam Nordic

21.10.2020
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy