Gibson Lzzy Hale Explorer Dark – mustaa kultakoristein

Lzzy Hale on noussut viime vuosina framille raskaan rockin saralla Halestorm-bändin laulajana, lauluntekijänä ja komppikitaristina. Onkin luontevaa, että kun Gibson tänä vuonna julkaisi hänen nimikkokitaransa, malliksi valikoitui Explorer – esittelihän tämä vuonna jo 1958 julkaistu klassikko muotokielen, joka on tavattu sellaisenaan tai varioituna monissa heavy-soittajien suosimissa kitaramalleissa.

 

Gibson Lzzy Hale Explorer Dark on valmistettu mahongista niin rungon kuin kaulankin osalta. Se on ollut yleinen korvike alunperin käytetylle korinalle. Gibson Lzzy Hale Explorerissa on helpon soitettavuuden mahdollistava slim taper -profiilin kaula, ja kielten soiva pituus on 24,75 tuumaa.
Otelaudan materiaali on Richlite, joka on ympäristöystävällinen täyspuun korvike. Tektoid-satulan leveydeksi ilmoitetaan 1.695 tuumaa eli 43,05 millimetriä. Kaulan reunalista peittää perinteiseen tapaan otelautanauhojen päät.

Gibson Lzzy Hale Exploreriin ulkonäköön tuo tuovat luksusta kullatut hardware- ja elektroniikka-osat. Tune-o-Matic -tallan materiaali on alumiini, samoin kuin kieltenpidikkeen. Gibson Lzzy Hale Explorerin mikrofoni on kaula-asemassa 57 Classic, ja tallapuolella 57 Classic+. Soundeja voi hakea kolmitie-kytkimen, volume-säätimien sekä mikrofoneille yhteisen sävysäätimen kautta.

Gibson Lzzy Hale Explorer Dark toimitetaan kovan laukun kera.

Lisätiedot: Into-Luthman

 

03.07.2018
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy