Nayteikkuna

Gibson Slash "Victoria" Les Paul™ Standard Goldtop – kultakansi Slashin tapaan

Gibsonin Slash Collection -malliston uusin kitara on jälleen hieman omanlaisensa näkemys Goldtop Les Paulista.


Gibson Slash "Victoria" Les Paul™ Standard Goldtop -mallissa on mahonkirunko vaahterakannella, jota kiertää kermanvärinen reunalista. Rungossa ei ole kevennyksiä. Perinteisen konseptin mukaisesti Slash "Victoria" Les Paul™ Standard Goldtop on varustettu niin ikään mahongista veistetyllä kaulalla, ja artistin toiveesta juuri 50-luvun C-profiililla. Kielten soiva pituus on 628,65 millimetriä.
Otelaudan materiaaliksi ilmoitetaan ruusupuu, kermanvärisellä listalla reunustettuna. Radius on 12 tuumaa ja  otelautaan asennetut 22 nauhaa ovat malliltaan "medium jumbo". Graph Tech® -satulan leveydeksi kerrotaan 42,862 millimetriä.

Gibson Slash "Victoria" Les Paul™ Standard Goldtop on varustettu niklatuilla metalliosilla, ja talla on mallia ABR-1 Tune-O-Matic™. Virityskoneistojen malliksi ilmoitetaan Vintage Keystone. Plektrasuoja on kermanvärinen, mutta sitä ei ole valmiiksi asennettu kitaraan vaan se toimitetaan irrallisena.

Schallerin hihnalukot vastaavine hihnatappeineen puolestaan kuuluvat pakettiin valmiiksi asennettuina.

Gibson Slash "Victoria" Les Paul™ Standard Goldtop on saanut mikkiosastolle kaksi Custom BurstBucker™ Alnico 2 -humbuckeria. Kytkennässä on käytetty Orange Drop® -kondensaattoreita.
Säätimistö tarjoaa mikkikohtaiset volume- ja sävysäätimet sekä kolmiasentoisen kytkimen.

 

Gibson Slash "Victoria" Les Paul™ Standard Goldtop -mallista löytyy virityspään kääntöpuolelta artistin “Skully”-nimikkopiirros, kun taas kaularaudan säätöruuvia peittävässä levyssä on nimikirjoitus. Jälkimmäiselle on myös vaihtokappale ilman nimmaria.

Gibson Slash "Victoria" Les Paul™ Standard Goldtop on saatavilla oikeakätisenä ja se toimitetaan kovan laukun kera.

Videolla Slash itse kertoo Gibson Collection -kitaroistaan:

Lisätiedot: Luthman Nordic

02.03.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy