Gretsch Drums laajensi virvelivalikoimaansa – Ash Soanille oma nimikkomalli

Näyttävyyttä uuteen virvelimalliin tuo runkomateriaaliksi valittu punertavan-ruskea purpleheart (amarantti), Etelä-Amerikassa kasvava jalopuu.

Soundia antavat puolestaan valuvanteet sekä poikkeuksellinen koko – Ash Soanin nimikkovirvelin halkaisija on nimittäin vain 12 tuumaa, mutta syvyyttä sillä on peräti seitsemän tuumaa.

Rumpali itse kuvaa nimikkovirvelinsä soundia poikkeukselliseksi ja pitkään soivaksi – tuottajien unelmaksi, jota osataan nyt jo erityisesti pyytää häneltä työtilauksen yhteydessä. 

Nimikkomallin mattomekanismi on jaettu kahteen osaan. Rummun yhdellä laidalla on helppokäyttöinen vipu maton jännittämiseen ja vapauttamiseen, kun taas kireyden hienosäätöruuvi on sijoitettu vastakkaiselle laidalle.

 

 


Ash Soan on ollut viime vuosina eräs kysytyimmistä studiorumpaleista, jonka meriittilistalle kuuluvat mm. Adele, Cher, Trevor Horn, Dua Lipa, James Morrison, Seal, Sam Smith, Rod Stewart, sekä  Robbie Williams. Lisäksi Soan on soittanut useilla elokuva-soundtrackeilla, kuten esimerkiksi Boss Baby 2, Kung Fu Panda, Lion King, sekä Terminator Genisys.
Uutta nimikkovirveliä hän on ehtinyt rummuttaa jo mm. Julian Lennonin, Jeff Lorberin, Cory Wongin, sekä Hans Zimmerin tuotannoissa. 

Omassa Windmill-studiossaan työskentelevän Ash Soanin haastattelu julkaistiin Rifin printtinumerossa 4/2018 ja sen voit lukea nyt myös tämän linkin kautta.

Lisätiedot: Gretsch Drums

17.01.2022
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy