Hartke HD75 ja HD150 – komboja keikkailevalle basistille

Image

Hartke HD -sarjan uusimmat kombot, 75-wattinen HD75 ja 150-wattinen HD150 täydentävät malliston nyt neljän kombon laajuiseksi tuomalla aikaisempien 25- ja 50-wattisten versioiden rinnalle keikkakäyttöön suunnitellut järeämmät vaihtoehdot.

Koko sarjan yhteisenä piirteenä on Harken HyDrive-kaiutinrakenne, jossa kartion sisempi osa on alumiinia ja ulompi puolisko pahvia. Valmistajan mukaan näin yhdistyvät alumiinikartiolle ominainen soinnin iskevyys ja perinteisen pahvin pyöreys. Hartke lupaa, että tämä tekee HD-sarjan komboista soveliaita kaikkiin musiikkityyleihin.

Image

HD75:n kartiolementti on 12-tuumainen, HD150 on saanut isomman tehonsa myötä myös suuremman kaiuttimen, jonka halkaisija on 15 tuumaa. Molemmissa malleissa on lisäksi erillinen yhden tuuman tweeter diskanttielementtinä.
Kaiutinten suojana on metalliverkko.

 

Image


Sekä HD75:ssä että HD150:ssä on mallissa samat säädöt. Automaattinen limitteri, efektilenkki, pikkujakilla toteutettu linjatason aux-tulo esimerkiksi MP3-soittimelle ja kuulokeliitäntä täydentävät varustelun. HD150:ssä on lisäksi PA-laitteistoon kytkeytymistä varten balansoitu linjalähtö XLR-liittimellä.

HD75 on varustettu yhdellä kansilevyyn sijoitetulla kantokahvalla, HD150 on puolestaan saanut kumpaankin kylkeensä kahvan ja allensa myös pyörät.

Lisätiedot: EM Nordic