Hartke HyDrive HD410 on edistyksen uusin askel

Hartken patentoima, pahvista ja alumiinista koostettu kartiorakenne mullisti aikoinaan bassosoundin räväkkyydellään. Tätä uutuusmallia valmistaja kuvailee soinniltaan ennenkokemattoman syväksi ja selkeäksi.

Neljällä kymppituumaisella kartiolla kalustettu HD410 perustuu samaan HyDrive-kaiutinrakenteeseen. Kartioelementtien lisäksi kaapissa on erillinen, yhden tuuman diskanttielementti, jonka käyttöön on kolmiasentoisen kytkin: pois käytöstä / käytössä / käytössä - 6 dB:n vaimennuksella).
HD410:n toistoalueeksi kerrotaan 50 Hz – 17 kHz (-3 dB). Nimellinen impedanssi on kahdeksan ohmia ja kaapin tehonkestoksi Hartke ilmoittaa peräti 1000 wattia.

 

Kaapin runko on valmistettu umpivanerista ja sinkattujen nurkkaliitosten sekä sisäpuolen tukirimojen ansiosta rakennetta kuvataan todella jämäkäksi, mutta silti kokoon nähden keveäksi. Hartkelta kerrotaan, että tanakan rakenteen ansiosta kotelo myös projisoi äänen tehokkaasti kuulijalle eikä hukkaa energiaa säteilemällä ylt ympäriinsä. 

Elementtien suojana on rei’itetty teräsgrilli ja samasta materiaalista valmistetut nurkkapalat sekä uppokahvat tekevät roudaamisesta huoletonta.
Kulutusta kestävä vinyylipinnoite kuuluu sekin speksiin ja kaapin pohjaan asennetut pyörät voi myös ottaa pois tilanteen mukaan.

Hartke HyDrive HD410 painaa 28,6 kiloa ja sen mitat ovat: 61,8 x 61,8 x 38,1 (mm).

LisätiedotEM Nordic

Lue lisää tuoteuutisia Riffin sivustolta.

27.10.2017
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy