Nayteikkuna

Hartke TX300 – kevyesti keikalle, basisti

Anodisoidusta alumiinista valmistettuun koteloon paketoitu TX300 painaa 2,7 kiloa ja kooltaan vahvistin mahtuu vaikka olkalaukkuun, tai selkäreppuun.


Kaiutinkaapin kanssa soittamisen ohessa TX300 soveltuu myös kotiharjoitteluun kuulokekuuntelulla sekä äänettömään linjasoittoon sessiossa. Kaiutinlähdön mykistykseen on etulaidassa oma kytkimensä.
D-luokan vahvistimelle ilmoitetaan antotehoksi 300 wattia.

Perussoundin muokkaukseen TX300:ssa on Hartken Shape-suodin, jolla oman soittimen luonne ja vahvistin saadaan naitettua saumattomasti yhteen.
Säätimen takana oleva suodinpiiri koostuu samaan aikaan sekä tehokkaasti vaimentavista että maltillisesti korostavista kaistoista, joiden yhteisvaikutuksena soundia saa valmistajan mukaan muovattua hyvin tehokkaasti mutta vaivattomasti.

 

Kolmialueinen ekvalisaattori täydentää sävynsäätöosaston, mutta sen lisäksi Hartke on pakannut matkaan muutaman muunkin toiminnon soundin muovailuun.

Drive-säätimen takaa löytyvällä säröllä saa tiedotteen mukaan aikaan yhtä lailla lämpöä tuovaa kevyttä pintarosoa kuin rankempaa fuzz-tyyppistäkin pörinää.

Yhdellä säätimellä hallittava kompressori puolestaan sopii dynamiikan hienovaraiseen tasoitteluun tai tarpeen tulleen tiiviimpäänkin puristukseen.

Etulaidan puolelle on sijoitettu instrumenttitulon lisäksi liitännät kuulokkeille ja ulkoiselle musiikkisoittimelle tarkoitetulle aux-tulolle. Loput liitännät; efektilenkin lähtö ja paluu, linjalähtö maaerotuskytkimellä, sekä kaiutinlähdöt löytyvät vahvistimen takaa.

 

Lisätiedot: EM Nordic

14.11.2018
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy