Heritage Audio HA-81A Elite – monipuolisella eq:lla varustettu kanavalohko

Heritage Audion HA-81A on 19 tuuman räkkiin sujahtava kanavalohko, joka yhdistää 73-tyyppisen A-luokan mikrofonietuasteen ja monipuolisen mikserityyppisen taajuuskorjaimen yhteen pakettiin.

 

Vanhan koulukunnan soundeja tursuileva laite on varustettu A-luokan mikrofonietuasteella, jossa on Carnhill/St. Ives -tulo-ja lähtömuuntajat kuten muissakin Elite-tuoteperheen edustajissa. Enimmäisvahvistusta vahvistin antaa 80 dB.
Etupäästä löytyvät Gain- ja Output trim -säätimet sekä kytkimet padille (-20dB), napaisuuden / vaiheen käännölle, tuloimpedanssille (mikrofoni/DI) sekä +48v phantom-virralle.

Heritage Audio HA-81A:n 4-alueinen ekvalisaattori on kytkettävissä erikseen päälle/pois. Samoin yli- ja alipäästösuotimet, joille kummallekin voi valita rajatajuuden viidestä eri vaihtoehdosta.

Ekvalisaattorin basso- ja diskanttikaistalla korjaimen toimintatyypiksi voi valita joko hylly- tai kellotyyppisen vasteen, ja kummallakin keskialueella on valittavana kapea tai leveämpi kellokäyrä.

 

Heritage Audio HA-81A:n takalaita on riisuttu, mutta sisältää kaiken oleellisen. Laite toimii erillisellä verkkolaitteella.

Lisätiedot: MSonic

01.09.2021
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy