Hotone Nano Legacy Floor: BritWind & Mojo Attack – kaksin kanavin britti- tai jenkkisoundia

Pikkuruisilla klooni-vahvistimillaan suosiota saavuttanut Hotone tuli siihen tuloksen, että Nano-mikronuppien suosion vuoksi olisi järkevää yhdistää niitä samaan pakettiin. Tuloksena on kaksi Nano Legacy Floor -pedaalivahvistinta, joissa on oma pääte.

 

Hotone BritWind yhdistää valmistajan British Invasion- ja Purple Wind -vahvistimet. Niistä ensin mainittu on saanut inspiraationsa Vox AC30 -kombosta, kun taas jälkimmäisen esikuva on Marshall Plexi Super Lead 1959.

 

Toinen Nano Legacy Floor -uutuus, Mojo Attack, yhdistää puolestaan kaksi jenkkihenkistä Hotone-vahvistinta. A-kanavasta löytyy Mojo Diamond (esikuvana Fender Tweed), ja B-puolelta Heart Attack (a.k.a Mesa Boogie Rectifier).

 

Hotone BritWind ja Mojo Attack on varustettu yhdellä instrumenttiliitännällä, joka on sijoitettu takapaneeliin. Kummallakin vahvistinkanavalla on itsenäiset, identtiset säätimet: Bass, Middle, Treble, Gain, Volume.
Kanavia vaihdetaan A/B-jalkakytkimellä. Hotone-uutuuksissa kanaville yhteisiä säätöjä ovat Reverb sekä Boost. Niistä jälkimmäisen luvataan tarjoavan puhdasta tasonnostoa maksimiasennossa 12 desibeliä. Näille toiminnoille on niin ikään omat jalkakytkimet.

Hotone BritWind ja Mojo Attack on varustettu päätevahvistimella, jonka kerrotaan tuottavan tehoa 75 wattia. Laitteiden parina käytettävien kaiutinkaappien impedanssin tulee olla väliltä 4-16 ohmia.
Nykyvaatimusten mukaisesti Hotone BritWind ja Mojo Attack voidaan tietenkin kytkeä myös suoraan mikseriin tai audiosovittimeen. Se tapahtuu joko TRS-plugiliitännällä tai sitten balansoidun XLR-lähdön kautta, joka on varustettu Grond/Lift-kytkimellä.
Linjasoinnin muodostamista auttaa näissä lähdöissä toimiva kaiutinsimulaatio, jonka voi kytkeä päälle halutessaan.

Hotone BritWindin ja Mojo Attackin käytettävyyttä lisää se, että laitteet on varustettu efektilenkillä. Sitä voi käyttää myös kahteen muuhun tarkoiteukseen, sillä tarvittaessa Send-lähtö toimii myös lähtönä pelkälle etuastesoundille. Return-liitäntää puolestaan voi käyttää halutessaan päätevahvistimen tuloliitäntänä.

Hotone BritWind ja Mojo Attack on varustettu virtakytkimellä. Uutuudet toimivat sellaisten verkkomuuntajien kanssa, joiden jännite on 18–20 volttia. Painoa kummallakin laitteella on 792 grammaa ja fyysistä mittaa 190×118,5×53,5 millimetriä.

Lisätiedot: R-JAM Group

26.06.2018
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy