Hughes & Kettner juhlistaa 30-vuotista toimintaansa erikoismalleilla

Saksalainen Hughes & Kettner tuo 30-vuotisen toimintansa kunniaksi markkinoille valmistusmäärältään rajatun sarjan NOS-putkilla ladattuja Tubemeister-vahvistimia. 

Malleja on kaksi, TubeMeister 18 ja TubeMeister 36, molemmat nuppimalleja ja kumpaisessakin pääteputkina neuvostoaikaiset “New Old Stock” EL84 -pääteputket, jotka ovat vielä reilusti iäkkäämpiä kuin H&K itse. Tiedotteen mukaan putket on valmistanut legendaarinen Saratovin tehdas ja ne on tehty itänaapurimme ilmavoimien speksit täyttäviksi – toisin sanoen kaikkein kovimmat vaatimukset niin toleranssien kuin kestävyydenkin suhteen. Hughes & Kettneriltä kerrotaan, että Saratovin NOS-putkien antosignaali on huomattavasti vahvempi kuin nykyisten standardiputkien, minkä ansiosta näistä vahvistimista luvataankin enemmän headroomia puhtaille soundeille ja ärhäkkäämpää säröä kuin vakiomalleista. 

 

Muilta toiminnoiltaan Tubemeisterin juhlamallit vastaavat vakioversioita ja mm. Red Box DI -lähtö linjasoittoon sekä Power Soak -tehonpudotus kuuluvat varusteluun.


Lisätiedot: F-Musiikki

11.09.2014
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy