IK Multimedia iRig BlueTurn kääntää sivua bluetooth-yhteydellä

Image

IK Multimedian tuore iRig Blue Turn on näppärän kokoinen apuväline, jonka kahdella taustavalaistulla painokytkimellä voi kääntää nuotin sivuja soiton ohessa, kun katselulaitteena on iPhone, iPad, iPod touch, Mac-tietokone tai Android-laite.

Viestit näyttölaitteeseen hoituvat bluetooth-yhteydellä ja toimiakseen iRig Blue Turn tarvitsee kaksi AAA-paristoa. Valmistajan mukaan laite kuluttaa erittäin vähän virtaa, minkä ansiosta paristot myös kestävät pitkään.

Image

Lattialle sijoitettavaksi tarkoitetun rasian kaksi kytkintä ovat valmistajan mukaan kyllin jämäköitä, jotta komennot voi liipaista tossun kärjellä.
Kytkinten tehtävät voi määrittää sivujen kääntökomentojen sijaan vastaamaan nuolinäppäinten vasen/oikea- tai ylös/alas-käskyjä sen mukaan, tarvitaanko näytön rullausta vai sivun kääntöä.
 

Image


Valmistajan mukaan iRig Blue Turn toimii IK Multimedian oman iKlip Stage -ohjelmiston lisäksi myös useilla suosituilla sivujen näyttö/kääntö-aplikaatioilla ja ohjelmistoilla. Valmistajan mukaan jalkakytkin on ihanteellinen tapa kääntää nuotin tai tabulaatuurin sivua soiton aikana.
Laite soveltuu myös esimerkiksi kuvien katseluun ja erilaisten presentaationäkymien selaamiseen.

Lisätiedot: Into-Luthman