IK Multimedia Mixbox CS – miksausvoimaa iPadille

IK Multimedia julkisti jonkin aikaa sitten Mixbox-plugarikokoelmansa, joka on toteutettu virtuaalisen 500-sarjan räkin muotoon. Nyt sama boksi on saatavilla iPadille.

 

IK Multimedia Mixbox CS käsittää yhteensä 70 plugaria valmistajan T-RackS-, AmpliTube- & SampleTank-kokoelmista. Tarjolla on dynamiikka-, eq-, saturaatio- ja kanavalohkoplugareita, samoin kuin filtteröinti- ja modulaatioefektejä, unohtamatta kaiku-, delay-, särö- ja vahvistinmallinnuksia.

 

IK Multimedia Mixbox CS mahdollistaa virtuaalisten plugariketjujen tallentamisen esiasetuksiin. Yhteen räkkiin mahtuu enintään kahdeksan plugaria. Kullekin plugarille tarjotaan lisäksi valmiita esiasetuksia, ja samoin valmistaja on koonnut erilaisia esiasetettuja laulu-, instrumentti- ja efektiräkkejä, joita voi halutessaan käyttää ja muokata. Yhteensä erilaisia presettejä on 600 kappaletta.

IK Multimedia Mixbox CS tarjoaa myös miksausaukeaman, jossa kunkin plugarin tason voi määrittää itsenäisesti. Lisäksi jokaiselle plugarilohkolle on oma wet/dry-säädin.

 

IK Multimedia Mixbox CS toimii AUv3 -plugarina esimerkiksi seuraavissa applikaatioissa: Auria, Cubasis, GarageBand, ja AUM Mixer. Lisäksi sitä voidaan käyttää itsenäisenä sovelluksena live-miksaamiseen. IK Multimedia Mixbox CS toimii iOS/iPadOS -käyttöjärjestelmessä lähtien versiosta iOS12. Toiminta luvataan seuraavilla iPad-malleilla: iPad, iPad mini, iPad Air ja iPad Pro.

 

Lisätiedot: IK Multimedia

17.12.2020
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy