IK Multimedian ILoud Micro Monitor kulkee helposti mukana

Image

IK Multimedia laajentaa mobiiliin musiikin tekemiseen suunnattua tuotevalikoimaansa uusilla tarkkailukaiuttimilla. Valmistajan mukaan kyseessä on maailman pienin aktiivinen studiomonitori.

ILoud Micro Monitor koostuu kahdesta kaksitie-kaiuttimesta, jotka on varustettu ¾-tuuman tweeterillä sekä kolmen tuuman wooferilla ja refleksiportilla. Kaiutinparin neljä D-luokan päätettä tuottavat yhteensä 50 wattia RMS-tehoa.
Valmistajan mukaan Micro Monitorien taajuustoisto on viivasuora ja sen soundia leimaavat miellyttävät ylätaajuudet, avoin keskialue ja kontrolloidusti vahva alakerta.

Image

Micro Monitor on varustettu 56-bittisellä DSP:llä, joka ohjaa kaiuttimen taajuus- ja vaihevastetta, jakotaajuutta sekä kontrolloi dynamiikkaa.
DSP:n avulla kaiutin voidaan myös sovittaa eri kuuntelutilanteisiin kolmella taajuustoistoon vaikuttavalla eq-painikkeella. Sekä diskantti- ja bassotoiston voi valita itsenäisesti joko suoraksi (flat) tai kolme desibeliä vaimennetuksi. Desktop-kytkintä taas käytetään sen mukaan, asetetaanko kaiutin halustalle (free field) vaiko työpöydälle (desktop), jolloin bassorekisteriä vaimennetaan pöydän pinnasta heijastuvan bassokorostuman neurtraloimiseksi.
Fyysisesti monitorit voidaan asentaa kahteen eri kuuntelukulmaan.

IK Multimedia lupaa ILoud Micro Monitorin toimivan täsmällisesti oli käyttöpaikka sitten tavallinen makuuhuone tai hyvin akustoitu studio.
Monitorit kulkevat repussa tai keikkapussissa, ja ne on suunnattu erityisesti muusikoille, miksaajille, tuottajille ja videokuvaa tuottaville.
Perinteisinä liitäntöinä uutuus hyväksyy RCA- ja 1/8 TRS-piuhat, digitaalisesti kaikki bluetooth-ääntä suoratoistona tuottavat lähteet.

Lisätiedot: Into-Luthman