Nayteikkuna

JB Systems JV Case – kemikaalitonta desinfiointia pienlaitteille

JB Systemsin JV Case on laitteiden nopeaan desifiointiin tarkoitettu desifiointikaappi.


Kemikaalivapaa desinfiointi tapahtuu hyödyntämällä neljän 55w Philips TUV PL-L -lampun lähettämää UV-C-valoa. Erikseen ostettavat lamput säilyttävät tehonsa tasaisena elinikänsä loppuun saakka desinfiointitulosten turvaamiseksi.

 

Ihmissilmälle näkymätöntä UV-C-valoa on käytetty jo vuosikymmeniä mikro-organismien kuten viruksien ja bakteeriten dna-ketjujen rikkomiseen. Prosessissa laitteisiin ei jää puhdistusaineiden jäänteitä eikä itse laatikosta erity haitallisia kaasuja.

Desinfioitavat laitteet asetetaan kaappiin, kansi suljetaan ja noin kolmen minuutin kuluttua laitteet on puhdistettu ja valmiina annettaviksi seuraavalle käyttäjälle.
Laatikko on varustettu pleksilasilla, jonka kautta lamppujen toiminta on tarkasteltavissa. Valo sammuu automaattisesti aina oven avatuessa.

JV Case soveltuu keikka- ja studiokäytössä mikrofoneille, kuulokkeille ynnä muille useiden käyttäjien laitteille.
Oppilaitoksissa sopivia käyttökohteita ovat muun muassa tabletit, musiikkiluokan laitteet, näppäimistöt, ja vastaavat pienlaitteet.

Kaappi on mitoiltaan 60 x 60 x 67cm ja painoa sillä on 27,3kg. JV Case kuuluu laserluokkaan 3, joten sen käytössä on syytä noudattaa turvallisuusohjeita.

Lisätiedot: AV-Marketing

14.07.2021
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy