JHS Overdrive Preamp – Amerikan pedaali

JHS:n tämän vuoden uutuuksiin kuuluu Overdrive Preamp -pedaali, joka on valmistajan mukaan uskollinen uudelleenluenta DOD 250 -säröpedaalin ensimmäisestä versiosta.

JHS Overdrive Preampin kuvaillaan tehokkaaksi apuvälineeksi ja sen kerrotaan sopivan niin soolobuustiksi, päälle jätettäväksi esivahvistimeksi kuin ylipäänsä soundin säröyttäjäksi.

JHS Overdrive Preamp on säätimistöltään yksinkertainen. Gain-hanikalla säädetään yliohjauksen määrä säröpiirissä, kun taas Level-säätimellä asetetaan pedaalista lähtevän äänen määrä ja samalla mahdollisen buustauksen taso.
Lisäksi JHS Overdrive Preamp on varustettu liukukytkimellä, jossa on kaksi asentoa, S1 ja #75. Jälkimmäisessä asennossa pedaali tuottaa eniten säröä ja saturaatiota, ja on klippaukseltaan ensimmäisen DOD 250 -yksilön mukainen. S1-asennossa JHS Overdrive Preamp soi avoimemmin, voimakkaammin ja selkeämmin. Tämä moodi hyödyntää myöhemmillä sarjanumeroilla varustettujen DOD 250 -pedaalien klippaus-tyyliä.

JHS Overdrive Preamp toimii 9–18 voltin DC-verkkoadapterilla (keskinapa negatiivinen).

Katso valmistajan viihdyttävä ja informativinen video, joka on pitkä, mutta käy samalla läpi DOD-merkin ja 250-pedaalin historian:

Lisätiedot: Custom Sounds

29.04.2022
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy