K-array Anakonda KAN200 – saisiko olla kaksi metriä taipuisaa kaiutinta?

Image

Image

Innovatiivisista PA-kaiuttimistaan tunnettu italialainen K-Array tuo Frankfurtissa huomenna avautuville Prolight & Sound -messuille varsin ainutlaatuisen kaiutinuutuuden. KAN200-mallitunnuksella nimikoitu kaiutin on itsessään kaksi metriä pitkä, taipuisa "makkara", joka on suunniteltu asennettavaksi sinne, missä maaston muoto ei salli jäykkään koteloon rakennettua kaiutinta.

Uutukaisen lempinimi on Anakonda ja se sopii käytettäväksi ihan sellaisenaan, tai K-Arrayn sub bass -kaiutinten tukemana. Ja jos kaksi metriä ei riitä suuntaamaan ääntä koko tarvittavalle alueelle, voi enimmillään 32 yksikköä liittää toistensa jatkeeksi, jolloin yhtenäistä pituutta kertyy jo 64 metriin asti.

Anakonda luo myös tarvittaessa nahkansa, ihmisen avustuksella tosin. Kaiuttimen mukana toimitetaan kaksi tekstiilisukkaa, musta ja valkoinen, joilla kaiuttimen herkät osat suojataan pölyltä ja säältä. Viimeksimainittua ajatellen –  Anakonda KAN200 täyttää IP55-standardin vaatimukset.
Kiinteään asennukseen soveltuvat seinäkiinnikkeet kuuluvat varusteluun.

Lisätiedot: Soundools


Frankfurtin Prolight & Sound ja Musik Messe muodostavat yhdessä alan mittavimman tapahtuman, jossa esitellään tyypillisesti vuoden suurimmat uutuudet niin soitinlaitteiden kuin tallennus- ja äänentoistotekniikankin osalta.
Seuraa uutisointia tuoreeltaan tällä sivustolla keskiviikkoiltapäivästä 12. maaliskuuta alkaen ja lue jämerä messukatsaus painetun Riffin numerosta 2/2014, joka ilmestyy 16. huhtikuuta.