Keeley Halo – Andy Timmonsin soundi

Image

Robert Keeley ja Andy Timmons ovat tehneet yhteistyötä nimikkopedaalin parissa. Yhteistyön tulos on Halo, Timmonsin tupla-delay.

Keeley Halo sisältää kaksi itsenäistä delay-puolta (A/B), joiden välillä liikutaan vastaavien jalkakytkinten avulla merkkivalon ilmoittaessa, kumpi on kulloinkin päällä.

Keeley Halossa on viisi säädintä, mutta yhdeksän säädettävää parametria, sekä mahdollisuus ekspressiopedaalin ja ulkoisten lisäkytkinten käyttöön.

Image


Omalla säätimistöllä säädetään ensisijaisesti viiveen pituutta (time, 5–1500 millisekuntia), delayn voimakkuutta (level), viivetoistojen määrää (fdbk), modulaation nopeutta (rate) sekä modulaation määrää (depth).
Keeley Halon toissijaisiin säätöihin päästään painamalla fdbk-säädintä, ja samalla säätämällä muita potikoita. Tällöin saadaan käyttöön ylipäästösuodin (hpf), saturaatio (saturate), delay-signaalin sävy (tone) sekä täppäämällä setetun viiveen rytminen jako (rhythm: neljäsosa, pisteellinen kahdeksasosa, halo, bucket bridage, multi tap tape delay).

Keeley Halon status-merkkivalo ilmoittaa, kun säädinasetuksia on muutettu. A- ja B-puolen asetukset voidaan tallentaa neljään preset-paikkaan, joissa kussakin on kaksi itsenäistä puolta (A/B). Keeley Halossa preset-tallennus onnistuu painamalla fdbk-säädintä, liikkumalla paikkoja eteenpäin B-jalkakytkimellä, ja taaksepäin A-jalkakytkimellä. Kun paikka on valittu, painetaan sitä  jalkakytkintä, jolle tallennus halutaan tehdä. Keeley Halo mahdollistaa seuraavaan esiasetukseen siirtymisen painamalla molemmat jalkakytkimet pohjaan.
Tap tempon asetukseen taas pääsee painamalla pohjaan päällä olevaa jalkakytkintä.

 

Image

Keeley Halo on varustettu kahdella tulolla ja lähdöllä mono- tai stereoliitäntöjä varten.
Lisäksi siinä on liitännät expressiopedaalille sekä ulkoiselle jalkakytkimelle.
Ohituskytkentä on valittavissa tyypeistä true bypass tai trails.

Keeley Halo on valmistettu Yhdysvalloissa.

Katso valmistajan tuotevideo, jossa on mukana artisti itse:

Lisätiedot: Custom Sounds