Nayteikkuna

Kemper Kone & Kemper Kabinet – profiloijalle kaiutin ja kaappi

Vahvistinprofiloinnistaan tunnettu Kemper on julkaissut omille Profiler-vahvistimilleen sopivan kaiutinelementin ja kokonaisen kaapin.


Kemper Kone on 12-tuumainen kokoäänialue-kaiutin, jonka on suunnitellut Celestion. Sen tehonkestoksi ilmoitetaan 200 wattia, impedanssin ollessa 4 ohmia. Kaiutinta ajaa ja kontrolloi Profiler-vahvistimen DSP, joka tarjoaa ultralineaarisen vasteen.
Kaiuttimen säteilykulmaa on kavennettu, jotta se muistuttaisi perinteisten kitarakaiuttimien käyttäytymistä.

 

Kun Kemper Profiler -vahvistimen Monitor CabOff -toiminto aktivoidaan, Kone siirtyy kokoäänialue-tilasta ”Speaker Imprint” -tilaan, joka imitoi yhtä valmistajan 19 digitaalisesta kaiutinvasteesta ("imprint", vaihtoehtoina ovat mm. Celestion Blue Bulldog, Celestion Greenback, Jensen P12R yms.).
Lisäksi painotetaan, että nämä eivät ole samoja kuin itse vahvistinprofiileissa olevat kaiutinsimulaatiot.

 

 

Kemper Kone on mahdollista hankkia erillisinä kaiutinlementteinä 2x12- tai 4x12-seteissä, jolloin ne voidaan asentaa olemassa olevaan kaappiin. Yksi kaiutinelementti painaa 3,90 kilogrammaa.

 

 

Kemper Kabinet on valmis paketti sellaisenaan. Se on varustettu yhdellä Kone-kaiuttimella, ja näin ollen myös kaapin tehonkesto on 200 wattia.
Päätevahvistimiksi sille sopivat valmistajan PowerHead™ sekä PowerRack™. Mikäli haluaa käyttää stereo-vahvistimia, voidaan kahta Kabinettia käyttää rinnakkain.

 

 

Kemper Kabinet painaa 11,30 kilogrammaa.
Kaapin fyysiset mitat ovat: 42 x 51 x 23 senttimetriä.

 

Lisätiedot: Musiikki Silfverberg

30.07.2020
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy