Kemper Profiler Stage – profiloija ja kontrolleri pistettiin yhteen

Image

Vahvistinprofilointiin erikoistunut Kemper on tuonut Amp- ja Rack-malliensa rinnalle uuden Stage-vaihtoehdon. Tämä uutuus yhdistää digitaalisen Profiler-vahvistimen sekä sen ohjaamiseen tarkoitetun Remote-ohjaimen.

Kemper Profiler Stageen on ladattu valmiiksi satoja studio-olosuhteissa profiloituja vahvistinmalleja sekä efektejä. Laitetta voidaan luonnollisesti käyttää myös omien vahvistimien profilointiin.
Kontrollerina Profiler Stage mahdollistaa omien performance-slottien ohjauksen, hallinnoinnin ja ohjelmoinnin. Myös vahvistinrigien vaihdon ja monimutkaistenkin parametri-morphausten luvataan onnistuvan hyvinkin intuitiivisesti.

 

Image

 

Kemper Profiler Stage sisältää samat peruskytkimet kuin Remote-ohjain, mukaan lukien luuppaus- ja viritintoiminnot.
Uutuus on varustettu näytöllä, jonka luvataan olevan keikan kestävä ja tarjoavan erinomaisen näkymän mistä tahansa kulmasta ja missä tahansa valaistuksessa.
Lisäksi näytön yläpuolella on neljä painiketta ja alapuolella neljä säädintä, joiden funktio muuttuu sen mukaan mikä menu ja sivu on kulloinkin valittuna. Näytön oikealla puolella taas on signaalitien hallitsemiseen tarkoitettu painikerivi.

Kemper Profiler Stagen alarivin jalkakytkimillä saadaan valittua viisi erilaista vahvistinrigiä/slottia yhden esityksen aikana. Lisäksi kytkimillä voidaan aktivoida myös morphaus.
Alarivin kuudes kytkin on tempon taputusta varten. Ylemmältä riviltä puolestaan löytyy neljä jalkakytkintä efektien aktivoimista varten.

 

Image

 

Kemper Profiler Stage mahdollistaa maksimissaan neljän ekspressiopedaalin yhdistämisen pedal-liitäntöjen kautta. Lisäksi tarjotaan efektiluuppeja, joten myös ulkoisia efektilaitteita saadaan integroitua mukaan.
Kemper Profiler Stage on varustettu tulojakilla, jonka impedanssia voidaan säätää 22 kilo-ohmista 1 megaohmiin.
Lähtöpuoli audiosovittimiin tai miksereihin hoituu XLR-parilla, kun taas signaalin lähettäminen päätevahvistimeen tai monitoreihin onnistuu neljällä TS-lähdöllä. Myös S/PDIF-, MIDI-, USB- ja kuulokeliitännät kuuluvat varusteluun.

Kemper Profiler Stage on mitoiltaan 47x26x8,5 senttimetriä. Painoa laitteella on 4,6 kilogrammaa.

Lisätiedot: Custom Boards

•••

Kemper -vahvistimen testi on julkaistu aikanaan Riffin printtinumerossa 3/2014 ja artikkelin voi lukea nykyisin myös tältä samalta verkkosivustolta. Juttu aukeaa tämän linkin kautta