Nayteikkuna

Klang:kontroller – monitorimiksaus hallintaan

Saksalaisen Klang Technologiesin Klang:kontroller -immersiivimonitoroinnin kuulokekuuntelujärjestelmä on erityisesti muusikoille suunnattu rautapuolen vaihtoehto valmistajan suositulle KLANG:app -applikaatiolle.


Laite on yhteensopiva Klangin kaikkien in-ear-miksausprosessorien kanssa ja se voidaan liittää DiGiCon konsolien ohella muihinkin MADI/Dante-digitaalipöytiin. Klang:kontroller on myös hallittavissa aiemmin mainitulla applikaatiolla.

Masiina on varustettu kuulokevahvistimella, luurikuunteluun tarkoitetuilla 3,5 mm:n ja 6,3 mm:n stereoliitännöillä (TRS-jakit), sekä balansoiduilla kaiutinmonitorointiin sopivilla audiolähdöillä.
Dante- ja lähiverkkoon yhdistäminen tapahtuu Neutrikin jämäkän ja lukittavan EtherCON-liitännän kautta.

Kontrolleri mahdollistaa käyttäjäkohtaisten presettien tallentamisen, ja niitä on myös mahdollisuus ladata laitteeseen USB-liitännän avulla. Samaa reittiä hoituu myös ohjelmiston päivitys.

Miksaus ja kanavien hallinta onnistuu kahdeksalla asetuksiin vaikuttavalla potikalla sekä kahdeksalla painikkeella.
Työskentelyn sujuvoittamiseksi Klang on luopunut nimilaatoista, ja niiden sijaan laitteen näytöt, potikat ja painikkeet hyödyntävät värikoodeja, joiden lupaillaan tekevän muistiinmerkinnät ja kanavoiden loputtoman selaamisen turhaksi.

Keikkaoloihin tien päälle suunniteltu Klang:kontroller toimii sekä PoE- että 9 voltin DC-virtalla (virtalähde kuuluu pakettiin) ja se on varustettu mikrofonitelineeseen sopivalla kiinnikkeellä.
Laite on mitoiltaan 27,9/17/5,7cm ja painaa vaatimattomat 1,1 kiloa.


Valmistajan video: 

Lisätiedot: MSonic

14.04.2021
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy