K&M 17630 Guitar Station – lattiateline, joka on poissa jaloista

König & Meyerin uusin kitarateline poikkeaa perinteisistä lattiatelineistä. Se riiputtaa kitaraa, eikä soitin lepää runkonsa varassa.


K&M 17630 Guitar Station on materiaaliltaan terästä, ja korkeutta sillä on lähes metrin verran, tarkalleen 980 millimetriä. Telineen varsiosa koostuu kolmesta kaarevasta teräsvarresta, jotka on yhdistetty välikappaleilla toisiinsa.


Guitar Stationin varsiosa on kiinnitetty pultein isoon pohjalevyyn, jonka mitat ovat 440 x 360 millimetriä. Pohjalevyyn on kiinnitetty viisi tassua, joiden luvataan pitävän telineen visusti paikallaan.

Soitinta varten Guitar Stationissa on tuttu K&M:n seinäteline eli itsestään lukittuva instrumentin riipustushaarukka, joka on kiinnitetty telineen varsiosan päähän kahdella pultilla. Ripustushaarukka on päällystetty ”kulumattomalla” kumimateriaalilla.

K&M 17630 Guitar Station M on tarkoitettu normaaleille sähkö- ja akustisille kitaroille. Painoa sillä on peräti yhdeksän (9) kilogrammaa. Baritonikitaroille- ja bassoille suositellaan  K&M 17640 Guitar Station L -mallia, joka puolestaan painaa 10 kilogrammaa. Molemmissa telineissä on pinnassa musta kiilolakkaus.

Lisätiedot: EM Nordic

05.05.2022
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy