KRK12S – aktiivisubin uusi versio

Uudistettu S12 täydentää KRK:n monitorimallistoa.


Valmistajan tiedotteessa kerrotaan, että S12 on suunniteltu vastaamaan sekä koti- että ammattistudion vaatimuksiin ja se soveltuu erityisesti VXT- ja Rokit-sarjojen kumppaniksi. Ja todetaan, että käyttö muidenkin – esimerkiksi hiljattain julkistetun V4-sarjan – lähimonitoreiden kanssa sujuu kokoluokassa 6–10-tuumaa.

Vinyylillä pinnoitettuun MDF-koteloon sijoitetun 12-tuumaisen elementin kartiomateriaalina KRK käyttää lasi-aramidi-komposiittia (Kevlar) ja kaiuttimen toistoalueeksi kerrotaan 29 – 97 Hz (+/- 3 dB).
D-luokan vahvistimen nimellisteho on 240 wattia ja maksimiäänenpaineeksi ilmoitetaan 119,9 dB (SPL). 

Alalla vallitsevaan tapaan myös 12S kytketään äänilähteen ja studiomonitoreiden väliin. Stereosignaali saadaan jatkettua seuraavilla kaapeleilla studion monitoreille, mutta itselleen 12S lohkaisee kummaltakin kanavalta bassokaistan ja summaa puoliskot monoksi.
Yläkerran monitoreille ja kuunteluhuoneelle parhaiten sopiva jakotaajuus voidaan valita neljästä eri vaihtoehdosta.

Tulosignaalin napaisuuden kääntö helpottaa bassokaistan ja päämonitoreiden keskinäistä vaiheistuksen täsmäystä, kun taas kytkimellä aktivoitava limitteri suojelee kaiutinta ylisuorittamiselta.

 

 

Liitännät tarjoavat balansoimattomat tulot ja lähdöt RCA-liittimin, sekä balansoidut tulot ja lähdöt sekä jakki- että XLR-liittimin.

LisätiedotEM Nordic

04.08.2017
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy