Nayteikkuna

Kyser KCPK1 Instrument Care Pack – perustarvikkeet soittimen puhdistukseen

Kitaran (tai muiden kielisoittimien) kielet, otelauta ja muut pinnat keräävät likaa, kun instrumenttia soitetaan. Kyser KCPK1 Instrument Care Pack tarjoaa soittajalle puhdistusaineet sekä puhdistukseen sopivat liinat.

 

Kyser KCPK1 Instrument Care Pack Instrument Polish -pakkauksen tuotteet eivät sisällä silikonia, joten niiden kerrotaan olevan turvallisia kitaran pinnoitteille.
Settiin kuuluva Lemon Oil sisältää otelaudan huoltoon tarkoitettua sitruunaöljyä, jonka todetaan suojaavan otelautaa kuivumiselta ja halkeilulta etenkin kuivissa ympäristöissä. Sitruunaöljy on erityisen hyödyllinen ruusupuun ja eebenpuun tapaisille otelautamateriaaleille, eikä se sisällä sen enempää vahaa kuin silikonejakaan.

Kyser KCPK1 -pakettiin kuuluu myös Instrument Polish, millä voidaan kiillottaa ja suojata kitaran pinnoitusta. Toimenpidettä suositellaan tehtäväksi heti keikan tai treenin jälkeen.
Instrument Polish -aineen todetaan sopivan mille tahansa lakkapinnalle, mutta satiinipinnoitteen kanssa tulee olla varovainen ja sitä täytyy käsitellä hyvin hienovaraisesti.

Lisäksi Kyser KCPK1 Instrument Care -paketissa on myös pullollinen String Cleaner -ainetta. Sen luvataan puhdistavan kielet ja estävän sitä syöpymistä, mitä sormista erittyvä hiki kielille aiheuttaa. Tässäkin tapauksessa puhdistus tulisi suorittaa heti keikan tai pidemmän soittosession päätteeksi.

Kyser KCPK1 Instrument Care -pakettiin kuuluu sopivasti myös kolme kangasliinaa.

Katso valmistajan video:

 

Lisätiedot: EM Nordic

23.04.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy