Lab.gruppen IPD -vahvistimet tottelevat nyt iPadia

Image

Lab.gruppen IPD -vahvistimet on varustettu tehokkain DSP-prosessorein, jotka tarjoavat mm. 40 realiaikaista parametrikorjainta, tulo- ja lähtöviiveet, sekä säädettävät yli- ja alipäästösuotimet. Nyt tuota DSP-voimaa voi ohjata myös IntelliDrive Controller -iPad-sovelmalla.


IntelliDrive Controller hoituvat myös IPD-vahvistimien nelikanavaisten tulomiksereiden säätö ja lähtöpään sovitus erilaisille kaiutinkuormille (Software Configurable Voltage Peak Limiter, SCVPL).
Säädön kohteeksi voi valita vain yhden tietyn IPD-vahvistimen, tai vaikka koko järjestelmän kaikki päätteet kerrallaan. Ohjausta varten päätteet yhdistetään WiFi-reitittimeen.

Image

Sovelman muistiin mahtuu 100 erilaista asetuskokonaisuutta, joten esimerkiksi samassa tilassa, mutta eri tilanteissa käytettävät erilaiset järjestelmäkokoonpanot, tai samalla vahvistinräkillä ohjattavat erilaiset kaiutinkattaukset voi tallentaa omina setteinään valmiiksi ja kaivaa tilanteen tullen esiin nopeasti.

IntelliDrive Controller löytyy Applen Appstoresta, mutta vain kun sitä haetaan iPadilla. Etsintä Macilla tai pc:llä tuottaa vesiperän.
 


Aloituskuva:
Tuotepäällikkö Martin Andersson Lab.gruppenilta vaikuttaa tyytyväiseltä: uudella iPad-sovelmalla voi tarkkailla ja säätää kätevästi yksittäisiä IPD-vahvistimia tai vaikka kokonaista järjestelmää.


Lisätiedot: Noretron Audio