Mackielta kolme uutta kuulokevahvistinmallia: HM-4, HM-400 ja HM-800

Image

Yksittäisten audiotyöpisteiden tarpeisiin suunniteltu HM-4 ja ja eri kokoisten studioiden tarpeisiin mitoitetut räkkimalliset HM-400 ja HM-800 ovat Mackien mukaan vankkarakenteisia, audiolaadultaan ensiluokkaisia ja ne on varustettu monipuolisin liitännöin.

 

Image

HM-4 ottaa audiosignaalin vastaan yhdellä 6,3 mm:n stereojakilla ja ruokkii neljää omilla voimakkuudensäätimillään varustettua kuulokelähtöä.
Ääni- ja musiikkityöläisten ohessa valmistaja toteaa ajatelleensa myös vapaa-ajan viettäjiä, jotka kokoontuvat iltasella yhteisen tabletin tai läppärin ääreen katsomaan elävää kuvaa, eivätkä halua rasittaa naapureita kaiutinkuuntelulla.

Musiikki- tai audiopajan tarpeisiin suunnatut HM-400 ja HM-800 ovat molemmat yhden räkkiyksikön kokoisia laitoksia.

Image

Malleista pienempi, HM-400, on varusteltu stereotulon ja -lähdön lisäksi joka kuulokekanavan omalla aux in -tulolla ja eq:lla. Erillisiä kuulokelähtöjä siinä on täyden tusinan verran.

Image


HM-800 puolestaan syöttää peräti 16 omin säädöin varustettua kuulokelähtöä ja tarjoaa myös tulopuolella runsaammin kapasiteettia.
Mackielta kerrotaan, että HM-400 on varustettu kahdella itsenäisellä stereotulolla ja lisäksi jokaisessa kanavassa on oma aux-tulonsa.

Räkkimalliset HM400- ja HM-800 soveltuvat valmistajan mukaan sesssiokäytön ohessa myös korvamonitoroinnin hoitamiseen keikoille.

Lisätiedot: Soundtools