Mapex Venus 5 – rockiin tai fuusioon

Poppelirunkoiset Venus 5 -setit ovat viiden rummun ja kahden symbaalin soittovalmiita kokonaisuuksia ja kokoonpanoja on kaksi erilaista: yksi fuusion leivontaan ja toinen rock-rummutukseen.


Fuusiorumpaleille suunnattu Venus 5 (VE5044FTC) on varustettu 20 x 16 -tuumaisella bassorummulla ja lattiatomin koko puolestaan on 14 x 12 tuumaa.
Rock-orientoituneille soittajille tarkoitettu Venus 5 (VE5294FTC, kuvassa alla) taas on koottu 22 x 16 -tuumaisen bassorummun varaan ja lattiatomikin on astetta jykevämpi eli 16 x 14 tuumaa.

Kummassakin setissä etutomit ovat kooltaan samoja. Pienemmän mitat ovat 10 x 7 tuumaa ja isomman 12 x 8 tuumaa.

Virveli on sekin on samaa kokoa eli läpimitaltaan 14 tuumaa ja syvyydeltään viisi tuumaa.

Venus-malliston yhdeksänkerroksiset rungot laminoidaan poppeliviiluista ja rungon vahvuudeksi kerrotaan 7,2 millimetriä. Rungot ovat verraten lyhyitä ja niiden kanteissa on Mapexin kehittämä Soniclear-profiili. Mapexilta kerrotaan, että puuvalinta yhdessä mitoituksen ja kanttien muotoilun kanssa tekee Venus 5 -seteistä helpot virittää sekä antaa soundiin puhdasta ja täyteläistä sointia. Matalammat tomit on myös asetella sopiville soittokorkeuksille ja soittoasentoihin.

Rumpujen lisäksi Mapex Venus 5 -setit sisältävät 14-tuumaisen hi-hatin, 18-tuumaisen symbaalin, sekä tarvittavat telineet niille. Kun bassorummun pedaali sekä rumpujakkara ja yksi pari kapuloita kuuluvat nekin pakettiin, pääsee nuori soittaja saman tien tosi toimiin.

Venus 5 -settien kokoonpanot:

 

Mapex Venus 5 -rumpuja valmistetaan kuudella erivärisellä pinnoituksella.

Lisätiedot: EM Nordic

27.06.2022
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy