Marshall Origin 20 Cream Levant – nyt myös vaalein kuosein

Image

Marshall on esitellyt Origin 20 -combon ja nupin uudella Cream Levant -pinnoitteella.

 

Ominaisuuksien puolesta Origin 20 -vahvistimet ovat entisellään. Powerstream-tekniikan eli päätevahvistimen jännitetason laskemisen avulla ne toimivat kolmessa teholuokassa. Täyden 20 watin (high) lisäksi tehoa voi laskea output-kytkimellä kolmeen wattiin (mid) tai puoleen wattiin (low).

Image

Valkokuosiset Marshall Origin 20 CD 1 -kombo ja Origin 20 HD 1 -nuppi on varustettu yhdellä tuloliitännällä ja gain-säätimellä.
Kolmialueinen ekvalisaattori käsittää bass-, middle- ja treble-säätöjen lisäksi tilt-hanikan, jolla voidaan liikkua paksun lämpimästä soundista kirkkaan erottuvaan. Vaikutuksen todetaan olevan sama, kuin jos usealla tulolla varustetuissa Marshalleissa yhdistetään normal- ja high treble -kanavat.
Lisäksi Origin 20 -vahvistimissa on master- ja presence-säätimet lähtövoimakkuuden asettamiseen sekä yläkeskialueen hienosäätöön.

Image

Uudella Cream Levant -pinnoitteella on saatavilla myös Origin 212 AD 1 -kaappi, jossa on kaksi 12-tuumaista kaiutinelementtiä. Sen tehonkestoksi ilmoitetaan 150 wattia.

Lisätiedot: Algam Nordic