Merging Horus – silta Ravennaan

Image

Hi-end-muuntimien raskaaseen sarjaan kuuluva Horus perustuu kahden räkkiyksikön mittaiseen keskusyksikköön, joka toimii sellaisenaan CoreAudio- tai ASIO-ajureilla vaikkapa ProTools-työaseman interfacena.

Horus on varustettu vakiona kattavin digitaaliliitynnöin ja se keskustelee suoraan sekä MADI- että AES/EBU-normien lisäksi myös Ravenna-verkon kanssa. Systeemi pystyy käsittelemään samanaikaisesti 176 tuloa ja 178 lähtöä 44,1 – 192 kHz:n näytetaajuudella.
Tulosignaalit voi reitittää vapaasti ja sama tulosignaali voidaan jakaa myös useampaan lähtöön samanaikaisesti. Kokonaislatenssiksi luvataan alle yksi millisekunti.
Ravenna-verkkoa käytettäessä Horus-yksiköistä voidaan rakentaa myös laajempi audioverkko.

Analogiliitynnät asennetaan Horukseen kahdeksankanavaisilla korteilla, jotka on varustettu 25-piikkisin, Tascam-normia noudattavin D-liittimin. Yhdessä räkkilaitteessa on kuusi korttipaikkaa, joista kolme on varattu tulo- ja kolme lähtökorteille.
Tulopuolelle tarjolla on mikrofoni- ja linjatason signaalit kelpuuttava versio, jonka mikrofonivahvistimia luonnehditaan ”Sveitsissä suunnitelluiksi”. Valmistaja lupaa niiden toistoalueeksi 5 Hz – 75 kHz +/- 0,5 desibelin tarkkuudella, ja dynamiikka-alueeksi ilmoitetaan yli 120 dB.
Analogiset lähtökortit ovat linjatasoisia.

 

Image

Horuksen perusvarustukseen kuuluu 64-kanavainen MADI-liitäntä, toiset 64 kanavaa voidaan hankkia lisäkortilla.

Lisätiedot: Noretron Audio