Mesa Boogie Cabinet – uusi kaappimallisto

Mesa Boogie on juuri julkistanut uuden Boogie Cabinet -kaappimalliston, joka valmistajan mukaan tiivistää parhaat puolet Compact-, Lone Star-, Fillmore- sekä California Tweed -kaapeista.


Boogie Cabinet -mallisto koostuu kahdeksasta kaiutinkaapista, jotka on varustettu ”valmistajalle erikseen suunnitelluilla” Celestion-kaiuttimilla. Kaapit on rakennettu koivuvanerista, päällystetty mustalla vinyylillä ja juutista punotulla etukankaalla.
Varustukseen kuuluu musta kantokahva.

Boogie Cabinet -malliston pienimmät kaapit , 1x10 Boogie 14 ja 16, ovat molemmat rakenteeltaan avoimia. Kaappeihin on asennettu yksi 10-tuumainen Celestion G10 -kaiutinelementti, jonka tehonkesto on 45 wattia. 16-mallissa kaiutin on kiinnitetty etulevyn takapuolelle. Kaapeissa on yksi kahdeksan ohmin impedanssilla varustettu tuloliitäntä sekä rinnakkaislähtö.

Mesa Boogie 2x10 Boogie 23 on sekin rakenteeltaan avoin kaappi. Siinä on kaksi etulevyyn takakautta kiinnitettyä Celestion G10-kaiutinelementtiä, joiden yhteinen tehonkesto on 90 wattia. Kaappi on varustettu yhdellä tulolla, jonka impedanssi on kahdeksan ohmia.

Mesa Boogie 1x12 19 -kaappeja on kolmea eri mallia, jokainen varustettu 12-tuumaisella Celestion C90 -elementillä. Kunkin kaapin tehonkesto on 90 wattia, ja tuloimpedanssi kahdeksan ohmia. Lisäksi kaapeissa on rinnakkaislähtö.

Porukan toiseksi suurin kaappi, 2x12 Boogie, on tyypiltään avoin. Se on varustettu kahdella 12-tuumaisella Celestion C90 -elementillä. Kaapin  tehonkesto on 180 wattia, ja siinä on yksi tuloliitäntä. Kaapin impedanssi on kahdeksan ohmia, ja siinä on rinnakkaislähtö.Kaapista on saatavilla myös stereotulolla varustettu versio.

Mesa Boogien kaappimalliston suurin kaappi, 4x10 Boogie, on sekin rakenteeltaan avoin kaappi. Se on varustettu neljällä Celestion G10 -elementillä.  Kaiuttimien yhteinen tehonkesto on 180 wattia. Kaapissa on monotulo kahdeksan ohmin impedanssilla, mutta stereotulolla varustettu versio on saatavilla tarvittaessa. Lisäksi tässkin kaapissa on rinnakkaislähtö.


Lisätiedot: Gibson

 

13.10.2022
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy