Midas M32, luokkaa järeämpi

Midas M32 sijoittuu emoyhtiö Behringerin X32-mikserin (käyttötesti julkaistu Riffissä 1/2013) ja Midaksen oman Pro-sarjan väliin. Liukusäätimet ja mikrofonivahvistimet ovat samaa tekoa kuin Pro-sarjassa ja jälkimmäisiä on 32. Enimmillään miksaukseen saa mukaan 40 tulokanavaa.

Näytetaajuus on 96 kHz, mutta 192 kHz:n A/D- ja D/A-muuntimet pitävät ovet avoinna tulevaisuuteen.
M32 kommunikoi suoraan oman Ultranet-verkkonsa kautta esimerkiksi lavarasioiden ja/tai henkilökohtaisten PowerPlay-monitorointijärjestelmän kanssa. Mikseri voidaan varustaa myös MADI-, Dante- ja Adat-standardien väyläkorteilla.
Oman USB-liityntänsä kautta M32 tallentaa ja toistaa 32 raitaa kerrallaan joko keikka- tai studiokäytössä.
Efektituotannossa M32:n kerrotaan olevan omavarainen. Mikserissä on sisäiset paikat kahdeksalle virtuaaliselle stereoprosessorille ja valikoimaan kuuluu mallinnettuja vintage-kompressoreita, kaikulaitteita, ekvalisaattoreita ja niin pois päin.
M32:n muotoilusta vastaa mm. Bentleylle aiemmin linjoja piirtänyt Rajesh Kutty ja valmistajan mukaan mikserin rakennusmaterialeissa, alumiinissa ja hiilikuidussa, yhdistyvät keveys ja kestävyys.

Aplikaatiot M32:n kauko-ohjausta varten löytyvät sekä Applen mobiililaitteille että Androidille, ja tietokonesovellus mikserin hallintaan on tarjolla sekä Macille että pc-koneille. 

Lisätiedot: Starlike
 

24.02.2014
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy