Mipro MI-58 Digital Stereo In-Ear Monitor System - korvamonitorointia vaativaan käyttöön

Image

Mipro on julkistanut uuden digitaalisen MI-58-korvamonitorointijärjestelmän.

Valmistajan mukaan entistä laajemman kaistan hyödyntämisen myötä se tarjoaa 20 Hz – 23 kHz -taajuusvasteen, parannellun signaali-kohinasuhteen sekä hyvin matalan latenssin. Laitteiston näytetaajuus on 24 bittiä, ja se on varusteltu kattavilla verkko-ominaisuuksilla.

MI-58 tuoteperhe sisältää MI-58R stereo bodypack -vastaanottimen, puolen räkkiyksikön kokoiset MI-58T- ja MI-58TD-lähettimet sekä kaksi valinnaista stereokuuloketta, jotka on suunniteltu tasapainoisen kokoäänialueen toistoon sekä tehokkaaseen ympäristön äänten vaimennukseen.

Vastaanottimesta löytyy stereo/mono/mixed-ulostulotilat sekä neljä äänen muokkaukseen tarkoitettua eq-asetusta.
Kuulokkeille tarkoitettu 3,5 mm TRS -jakki tarjoaa 100 mW:n nimellistehon ja 16 ohmin kuormalle optimoidun signaalin.
Yhtäjaksoisen käyttöajan maksimoimiseksi MI-85R on yhteensopiva ladattavan ICR 18500 -litiumioniakun kanssa.

Mipro MI-58T:n asetuksia ja toimintoja voidaan selata etupaanelin OLED-näytöllä pyörivällä valikkopohjaisella navigointijärjestelmällä.
Lähettimien etupuolelle on sijoitettu myös merkkiledeillä varustettu äänenvoimakkuusmittari.

Laitteissa on sekä 3,5 mm:n että 6,3 mm:n kuulokeliitännät ja takapuolella nököttävät kaksi komboliitintä joihin sopivat niin XLR- kuin ja 6,3 mm:n plugiliittimet,. Takalaidan varustelun täydentävät kaksi 6.3mm -kuulokeliitäntää.
Lisäksi lähettimet toimivat (Audinate) Dante-verkossa ja niissä on ACT-BUS-liitännät, TNC RF -ulostuloliitännät sekä verkkovirtaliitin.

Lisätiedot: Seastone Audio