Mooer Tube Engine - pedaalien vahvistajaksi

Minipedaaleillaan tunnetuksi tullut Mooer on on vuosien saatossa laajentanut mallistoaan. Yksi viime aikojen uutuuksista on Tube Engine - putkipäätevahvistin. Kyseessä on kooltaan pieni nuppi, jonka soundin valmistaja lupaa olevan melko läpinäkyvä.

Mooer Tube Engine on A/B-luokan täysputkivahvistin, jolla on tehoa 20 wattia.
Pääteasteessa on kaksi EL84-putkea, joiden valmistaja toteaa olevan huolella valitut ja yhteen sovitetut. Etuasteen puolella putket ovat 12AX7 sekä 12AT7.

 Koska Mooer Tube Engine on tarkoitettu erityisesti etuaste-pedaalien sekä muiden härpäkkeiden vahvistajaksi, on oma säätöpuoli jätetty tarkoituksellisesti niukaksi. Näin ollen nupista löytyykin vain Master- ja Presence-säätimet.

Mooer Tube Engine on varustettu Power- ja Standby-kytkimillä. Instrumenttiliitäntöjä on yksi kappale, ja eritasoisten signaalien hallinnassa auttaa High/Low-kytkin. Kaiutinlähtöjä löytyy joko yhdelle kahdeksan tai 16 ohmin kaiuttimelle tai sitten kahdelle 16 ohmin skobelle.

Mooer Tube Engine on kasattu metallikoteloon, ja sen nostamista helpottaa toiseen sivuun asennettu kahva. Kantaminen lieneekin helppoa, sillä painoa vahvistimella on ainoastaan vajaat 5,3  kilogrammaa.
Myös kiinteä asennus onnistuu mukana toimitettavien räkkikorvien ansiosta.
Fyysiset mitat ovat 335mm (S) x 203mm (L) x 91mm (K).

Mooer Tube Engine vaatii aina parikseen oikean kaiutinkaapin tai sitten keinokuorman.

Lisätiedot: Musamaailma

 

 

16.10.2018
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy