Nayteikkuna

Music Man Majesty Enchanted Forest 2019 – John Petruccin nimikkokitara uudistui

Music Man Majesty Enchanted Forest 2019 kuuluu uudistettuun John Petruccin nimikkokitaroiden mallistoon. Kuten muissakin malliston värivaihtoehdoissa (lukuunottamatta valmistusmäärältään rajoitettua Tiger Eye -mallia), siinä on mahonkirunko vaahterakannella.

Kaula on niin ikään mahonkia, ja otelaudan materiaalina on käytetty eebenpuuta. Kaula on läpi rungon -periaatteella, jolla on soinnillisten seikkojen ohessa pyritty mahdollistamaan mahdollisimman hyvä ulottuvuus ylimmille nauhaväleille.

 

Music Man Majesty Enchanted Forest 2019 on skaalanpituudeltaan 648 millimetriä, ja otelaudan radius puolestaan on 17 tuumaa.
Soittimessa on 24 medium jumbo -profiilin otelautanauhaa, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Majesty Enchanted Forest 2019 on varustettu Schaller M6-IND -lukkovirittimillä.
Lisäksi siinä on kelluva John Petrucci Music Man® Piezo -talla, johon on asennettu pietsomikrofoni. Soittimen magneettimikrofoneina on kaksi DiMarzion uutta humbuckeri-mallia, Dreamcatcher ja Rainmaker.

Music Man Majesty Enchanted Forest 2019 tarjoaa kaikkiaan seitsemän mikrofoniyhdistelmää, joita hallitaan kahdella kolmiasentoisella mikrofonikytkimellä sekä Mag Tone -potentiometriin integroidulla kytkimellä.

Ensimmäinen kytkin antaa valittaviksi sarjaan kytketyt talla- ja kaulahumbuckerit yksinään, sekä keskiasennossa kaksi eri mahdollisuutta: kun säädinosaston Mag Tone -hanikka on pohjassa, soi kaksi rinnan kytkettyä humbuckeria, ja kun sen nostaa ylös, molemmat humbuckerit puolittuvat.

Music Man Majesty Enchanted Forest 2019:n toinen mikrofonivalitsin on sijoitettu rungon yläsarven juureen. Sillä saa valittua soimaan joko humbuckerit tai pietson, tai niiden yhdistelmän.

Lisäksi kitaran aktiivielektroniikka on varustettu 20 desibelin boost-kytkimellä, jonka saa aktivoitua Mag Volume -potentiometriin integroidulla kytkimellä. Myös pietsomikrofonille on oma volume-säätimensä.

Music Man Majesty Enchanted Forest 2019 tarjoaa mahdollisuuden lähettää magneettimikrofonien ja pietson yhteisen signaalin eteenpäin joko monona tai stereona. Tämä valinta suoritetaan pietsomikin voimakkuussäätimen painikkeesta.

Kuusikielisen version ohessa kitaraa valmistetaan myös seitsenkielisenä mallina.

Lisätiedot: EM Nordic

 

 

12.07.2019
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy