Musicrow '808 Syndrome' – klassikon soundeja prosessoituina

Image

Sounditehdas Musicrow on julkaissut kokoelman, jonka raaka-aineet ovat peräisin Rolandin TR-808-rumpukoneesta, mutta jotka on jalostustettu Musicrown omilla resepteillä.

Päätähtäimenä on ollut NI Maschineen suoraan istuva soundikokoelma, mutta samplet löytyvät myös WAV-muodossa, joita voi hyödyntää missä tahansa WAV-tiedostoja lukevassa ohjelmassa.

Soundit on poimittu Musicrown kahdesta omasta TR-808:sta ja muljutettu sitten firman oman arvion mukaan ”rankalla otteella” – varta vasten kootun laitteiston läpi.
Muokkausvälineiden listalta löytyvät mm. Moog Filter, Boss OD-3 Overdrive, DBX 160 Compressor, Teletronix LA-2A Compressor, OTO Machines Biscuit, ja nämä olivat Musicrown mukaan vasta alkua.

Tyylillisesti soundit istuvat liki kaikkiin genreihin, joissa rumpukoneella jokin sija on, olipa tyylisuuntana techno, deep house, tech house, hip hop, R&B, tribal tai jokin muu konevetoinen musiikki.

Pakettiin kuuluu 500 samplea 24-bittisesti koodattuna ja 25 valmiiksi setiksi koottuna. Lisäksi mukana on 160 valmista kuviota ja luuppia, joiden käyttö on vapaata.

Lisätiedot: Musicrow