MXR Mini Iso-Brick M239 – paljon virtaa pieniin lautoihin

Image

MXR on tuonut markkinoille pienemmän version Iso-Brick -virranjakajastaan. Uutuus on tarkoitettu erityisesti pienille pedaalilaudoille. MXR Mini Iso-Brickin kerrotaan tarjoavan virtaa sekä yhdeksän että 18 voltin tarpeisiin. Näin se kattaa virranjaon monenlaisille pedaaleille.

Image

MXR Mini Iso-Brick M239 on eristetty virtalähde, joka on varustettu viidellä virtalähdöllä. Niistä neljä löytyy pedaalin etupuolelta, ja kukin antaa virtaa 300 milliampeeria yhdeksän voltin jännitteellä. Viides portti puolestaan löytyy Mini Iso-Brickin toisesta sivusta. Se voidaan asettaa joko yhdeksän tai 18 voltin jännitteelle, ja molemmissa tapauksissa virtaa riittää 800 milliampeeria. Valinta tehdään portin yläpuolella olevalla kytkimellä.

 

Image

MXR Mini Iso-Brickin mukana toimitetaan viisi liitinjohtoa. Lisäksi varusteisiin kuuluu yksi haaroitus-johto, jonka avulla yhteen porttiin voidaan kytkeä kaksi pedaalia sillä oletuksella, että molemmat käyttävät samaa jännitettä, eikä lähtöportin antama ampeerimäärä ylity. Mikäli Mini Iso-Brickin lähtöportteja yhdistetään rinnan, tulee niiden jännitteen tulee olla sama. Sen sijaan sarjaan yhdistäessä voidaan mikä tahansa portti yhdistää toisen kanssa.

Valmistaja toteaa, että kaikkia lähtöportteja voidaan käyttää yhtä aikaa virranjakamiseen maksimissaan 17,1 wattiin asti. Kun MXR Mini Iso-Brickin lähtöporttien liitäntä on kunnossa, niiden led-valot palavat vihreinä. Valo puolestaan sammuu, mikäli kyseessä on oikosulku tai portin antama virtamäärä ylittyy.

Mini Iso-Brick M239 selviytyy valmistajan mukaan sekä positiivisesta että negatiivisesta maadoituksesta. Samoin sen tarjoaman virtamäärän kerrotaan riittävän niin digitaalisille kuin analogisillekin pedaaleille.

MXR Mini Iso-Brick M239 ottaa virtansa mukana toimitettavalla virtalähteellä, jolle on varusteena myös erilaiset maa-adapterit. Virtaa laite vaatii 2000 milliampeeria 18 voltin jännitteellä.

Lisätiedot: Jim Dunlop