NEXO DTD Digital Controller – DSP-prosessori PS-sarjan kaiuttimille

Image

ISE-messuilla esitelty DTD Digital Controller soveltuu kaikille Nexon PS-sarjan kaiuttimille ja prosessorista on saatavilla omat versionsa asennus- ja kiertuekäyttöön.

Nexo DTD on digitaalinen, stereofoninen kaksitie-prosessori, jonka A/D- ja D/A-muuntimia valmistaja luonnehtii hi-end-luokkaan kuuluvuksi. Näytetaajuus on 96 kHz ja muokkaus laitteen sisällä tapahtuu 64-bittisesti. DTD:n dynaamiikka-alueeksi ilmoitetaan yli 112 dB.

Nexon PS-sarjalle sekä sen tueksi sopiville LS-sarjan sub-bass-kaiuttimille suunniteltujen mallikohtaisten taajuusmuokkausten, vaiheistusten ja kaiutinsuojausten lisäksi prosessori tarjoaa tarpeelliset jakosuotimet, kaistakohtaiset voimakkuudensäädöt limittereineen, lähtöviiveet sekä kummallekin kanavalle kahdeksanalueisen parametrikorjaimen.

Asennuskäyttöön tarkoitetun version kaikki liitännät ovat takalevyssä lukuunottamatta USB-porttia, jonka kautta prosessori konfiguroidaan (pc/Mac) ja päivitetään tarvittaessa. Minkäänlaisia säätöjä ei ole asennusversiossa itsessään ole.

Keikkakäyttöön speksatun prosessorin analogiset audiotulot ja kaiutinliitännät on sijoitettu etulaitaan, ja tarjolla on myös säädöt sub-bass-kaistan ja keski/ylärekisterin tasojen sovitukseen, sekä kaiutinmallien valintaan.

Kummassakin prosessorissa voi USB:n kautta myös soittaa stereomuotoisia audiotiedostoja, ja digitaaliaudiota saa laitteeseen myös AES- ja Dante-liitäntöjen kautta.

Lisätiedot: Electro Waves