Onko studion koskemattomuus varmistettu?

Image

Pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja Aurora Group tuo myyntiin niin pienyritysten kuin kotienkin käyttöön sopivat SafeHome-valvontalaitteet.

SafeHomen uusi pohjoismainen hälytys- ja valvontakonsepti tekee kodin tai yrityksen valvonnasta helppoa ja edullista, eikä järjestelmän asentamiseen tarvita sähkömiestä. Mikä parasta, valvonta- ja hälytysjärjestelmä toimii ilman kuukausittaisia palvelumaksuja.
SafeHome-hälyttimet toimivat paikallisesti, eivätkä ole suoraan yhteydessä valvontakeskuksiin. Murron tai muun luvattoman tunkeutumisen yhteydessä ne voivat käynnistää muita hälyttimiä tai esimerkiksi lähettää kohteen omistajalle, naapurille tai ystävälle tekstiviestin, jonka ansiosta tilanteeseen voidaan reagoida etäältä.

Image


Hälytysjärjestelmään voidaan yhdistää myös videovalvonta, jolloin mahdollisesta murtautujasta saadaan myös kuvatallenne. SafeHome-videovalvontasovellus mahdollistaa kameroiden valvonnan ja hallinnan etäältä suoraan älypuhelimen tai tablettilaitteen avulla. Sovellus on saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmillä varustettuihin laitteisiin.
 
Langaton SafeHome WS500S -valvontajärjestelmä koostuu ohjauspaneelista, liiketunnistimesta, ovi-/ikkunatunnistimesta, kauko-ohjaimesta ja asennustarvikkeista.
Mukana toimitetaan myös tarrat ikkunoihin, jotka kertovat rakennuksen olevan varustettu murtohälyttimellä.
Kokonaisuutta hallitaan joko nelinumeroisella koodilla tai kaukosäätimellä. Järjestelmässä on sisäänrakennettu 120 desibelin hälytyssireeni ja paniikkitoiminto, jonka voi laukaista ohjauspaneelista tai kaukosäätimestä.
 
Valvontajärjestelmä on laajennettavissa erikseen myytävillä lisäosilla, kuten sisä- ja ulkokameroilla, vesi- ja värinätunnistimilla, kaasu/palo/häkätunnistimilla, murtohälyttimillä ja jopa valekameroilla.
 
Saatavuus ja hinnoittelu
SafeHome WS500S on saatavana 109 euron kuluttajahintaan. Lisätarvikkeiden hinnat vaihtelevat noin 20 ja 180 euron välillä. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätiedot: Aurora Group Finland Oy