Orange Amp Detonator & Two Stroke – varustelukierre kiihtyy…

Image

Orange Amp Detonator on valmistajan mukaan tiettävästi maailman pienin aktiivinen, täysin varusteltu ja bufferoitu A/B-kytkin kahden erillisen vahvistimen tehokäyttöön. Two Stroke puolestaan tarjoaa enimmillään 12 dB puhdasta lisävahvistusta ekvalisaattorin kera.

 

Image


Amp Detonator on suunniteltu täysin ääntä värittämättömäksi apulaitteeksi, jolla voi käyttää kahta eri vahvistinta joko yksitellen tai samanaikaisesti. A/B-kytkin vaihtaa vahvistinta, kun taas Both-kytkimellä molemmat vahvistimet saavat kitarasignaalin yhtä aikaa.
Kolmivärinen merkki-led ilmaisee kulloisenkin valinnan.

Maalenkkien muodostuminen on estetty Amp Detonatorissa lähtöjen erotusmuuntajilla. Orangen mukaan pedaali huolehtii myös signaaleiden samanvaiheisuudesta ja siinä on erittäin alhainen kohinataso.

 

Image


Two Stroke on puhdasta lisätehoa antava boosteri, jolla soolopaikkoihin saa enimmillään 12 desibeliä lisätehoa (Oil).
Pedaalin kaksi aktiivista eq-yksikköä antavat kuitenkin vielä lisää työkaluja käyttöön, sillä kumpainenkin korjain tarjoaa 18 desibelin verran vaimennusta tai korostusta omalla kaistallaan.

Bassokorjaimen vaikutuksen voi kohdistaa 120 – 1200 Hz:n haarukassa ja diskanttiruuvin 850 – 8500 Hz:n hahlossa. Orangen tapaan pedaalin väritys ja toimintojen symbolit ovat omintakeisen värikkäitä.
Valmistaja kertoo, että pedaalin suunnittelussa on panostettu erityisesti kohinattomaan toimintaan ja korjainyksiköiden vaikutuskaistojen leveyden kautta myös ekvalisoinnin musikaaliseen luonteeseen.
Orange vakuuttaa, että Two Stroke toimii erinomaisesti myös elektroakustisen kitaran sekä sähköbasson kanssa.

Sekä Amp Detonator että Two Stroke toimivat 9 tai 12 voltin virtalähteellä. Kummassakin pedaalissa sisäinen jännite nostetaan varaavan kytkennän avulla kaksinkertaiseksi, minkä ansiosta dynamiikka-alue on saatu todella laajaksi perinteiseen pedaaleihin verrattuna, kerrotaan valmistajan tiedotteessa.


Lisätiedot: Into-Luthman