Orange Glenn Hughes Signature Crush Bass 50 – purppura on sielukasta

Image

Glenn Hughesilla on takanaan pitkä ura laulajana ja basistina lähtien Trapezesta ja Deep Purplesta. Nykyään hän vaikuttaa Black Country Communion- ja Dead Daisies -bändeissä. Uuden nimikkomallin väri on purppura.


Orange Glenn Hughes Signature Crush Bass 50 -kombon tuloliitännässä on -6 desibelin vaimennuskytkin, jotta signaali saadaan sovitettua myös aktiivimikeille. Itse vahvistuksen (ja säröytyksen) säätö tapahtuu Gain- ja Blend-namikoiden yhteispelillä.
Glenn Hughes Signature Crush Bass 50:n gain-säädin lisää signaalin ylätaajuuksille harmonista säröä, kun taas blend-säätimellä sekaan tuodaan puhdasta signaalia. Kun gain-säätö on täpöllään, saadaan ylätaajuudet säröytettyä oikein kunnolla.

Image


Orange Glenn Hughes Signature Crush Bass 50 on varustettu kolmialueisella sävysäätimistöllä, jossa keskialueen taajuuden voi erikseen kohdistaa. Treble-säädin antaa 20 desibeliä korostus- ja leikkausvaraa, ja Bass-säätö vastaavasti 15 desibeliä.
Glenn Hughes Signature Crush Bass 50:n Middle-säätimellä saa +/-15 desibelin korjauksen, ja Freq-säätimellä voidaan hakea sille säädettävä taajuus 300 hertsistä 2,7 kilohertsiin kattavalla alueella.

Orange Glenn Hughes Signature Crush Bass 50 -kombon volume-hanikalla säädetään lähtövoimakkuus. Vahvistimessa on myös aux-tulo 3,5 millimetrin plugille sekä kuulokelähtö. Jälkimmäistä käyttäessä kombon oma kaiutin kytkeytyy pois. Kuulokelähtöä voidaan käyttää myös suoraan äänittämiseen, sillä siinä on cabsim-kaiutinsimulaatio.
Lisäksi tarjotaan yksinkertainen kromaattinen viritysmittari.

Image

Orange Glenn Hughes Signature Crush Bass 50 on varustettu efektilenkillä (send, return) sekä   jalkakytkimen liitännällä. Sen kautta voidaan kytkeä Blend/Gain pois ja päälle.

Videolla Glenn Hughes soittaa ja puhuu vahvistimesta:

Lisätiedot: Orange