Orange OMEC Teleport – audiosovitin pedaalilautaan

Nykyään on entistä yleisempää käyttää digitaalisia vahvistinsovelluksia ja plugareita paitsi äänityksissä, myös osana live-soundia. Tätä asiaa helpottamaan on tehty Orangen OMEC Teleport, joka mahtuu hyvin soittajan pedaalilautaan, onhan se pakattu minipedaalin kuosiin.

Orange OMEC Teleportiin voi analogista signaalia syöttää mikä tahansa instrumentti. USB B -yhteyden kautta laite puolestaan tarjoaa ”huippuluokan” AD/DA-muuntimet, joiden signaali-kohinasuhteeksi ilmoitetaan 96 desibeliä. Koodi on 16-bittistä, ja muunnos tapahtuu 44,1 tai 48 kilohertsin taajuudella.
USB-liitäntä voidaan asettaa bypass-tilaan pedaalin jalkakytkimellä.

Orange OMEC Teleport tarjoaa yhden plugi-tulon, johon voidaan kytkeä myös mikrofoni sopivan adapterin avulla. Tämän liitännän dynamiikka-alueeksi ilmoitetaan 120 desibeliä.
Sen lisäksi OMEC Teleportissa on kaksi analogista plugilähtöä, joiden kautta pedaali voidaan kytkeä monona tai stereona DI-boksiin, aktiivi-monitoreihin, mikseriin, muihin pedaaleihin tai vaikkapa kitaravahvistimeen. Kaikki liitännät ovat bufferoituja.

Orange OMEC Teleport on yhteensopiva yleisimpien käyttöjärjestelmien kanssa (iOS, Android, Mac, PC). Testattuja softia ovat esimerkiksi Logic, Pro Tools, Ableton, Cubase, Garageband ja Reason.
Pedaalin mukana toimitetaan ilmainen versio Amplitube CS -softasta.

Orange OMEC Teleport toimii yhdeksän voltin verkkovirralla.

Lisätiedot: Soundtools

 

08.05.2018
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy