Paiste täydentää mallistojaan 17- ja 19-tuumaisilla Crash-symbaaleilla


Image

Sveitsiläinen symbaalivalmistaja Paiste lisäsi valikoimaansa aivan uusia symbaalikokoja. Ne löytyvät jatkossa seuraavista sarjoista: Formula 602, Masters Dark Crash sekä PST 7 Crash & Thin Crash.

Uudet tuumakoot ovat Paisteen mukaan vastaus monien rumpalien heille esittämiin toiveisiin ja niiden ansiosta symbaalikattauksen hienovarainen koostaminen sujuu aiempaakin tarkemmin ja monipuolisemmin.

Formula 602 -mallistoon lukeutuvat Modern Essentials Crash -mallit on kehitetty yhteistyössä Vinnie Colaiutan kanssa ja niille luvataan selkeä, runsaan sävykäs sointi ja sulava soittotuntuma. Iskun ataki syttyy äkisti, mutta vaimenee myös nopsaan.  

The Masters Dark Crash -mallit soivat tummemmin, mutta yhtälailla selkein sävyin ja niissä on kermaisan pehmeä tuntuma. Näiden symbaaleiden kehitystyöhön on näkemystään tuonut sitten taas rumpali Gregory Hutchinson.

PST 7 Crash -symbaalit soivat rehevästi, mutta lämpimästi ja niiden äänessä on mukana ripaus sihinää ja kihinää. Soittotuntumaa kuvaillaan pehmeäksi ja hyvin kapulan kosketuksen nyansseihin reagoivaksi.
PST 7 -mallisto on Paisteen katalookin tuorein osio ja sen on määrä vastata merkin imagosta edullisemman hintaluokan symbaaleissa.

Kaikki uudet mallit valmistetaan Sveitsissä Paisteen omassa tehtaassa.

Lisätiedot: Soitin Laine